Anonim

I første kvartal af overskuddet brød sammen i forhold til sidste år med næsten en tredjedel til $ 392 millioner, som virksomheden meddelte onsdag i Hopkinton, Massachusetts. Hovedårsagen var højere udgifter til salg og forskning.

 1. EMC Digital Universe Undersøgelse
 2. EMC Digital Universe Undersøgelse
 3. EMC Digital Universe Undersøgelse
 4. EMC Digital Universe Undersøgelse
 5. EMC Digital Universe Undersøgelse
 6. EMC Digital Universe Undersøgelse
 7. EMC Digital Universe Undersøgelse
 8. EMC Digital Universe Undersøgelse
 9. EMC Digital Universe Undersøgelse
 10. EMC Digital Universe Undersøgelse
 11. EMC Digital Universe Undersøgelse

I begyndelsen af ​​året havde lagringsspecialisten annonceret et spareprogram. Virksomheden ønsker at reducere sine omkostninger og reagere på den voksende konkurrence fra onlineopbevaring. Etablerede it-virksomheder som Amazon kommer i stigende grad på markedet med deres egne tilbud og lægger pres på priserne. Og takket være softwareløsninger bliver lagring af store mængder data mere og mere uafhængigt af faste lagringsenheder, som EMC hovedsageligt har tjent til livets ophold. I begyndelsen af ​​året fortsatte selskabets indtægter imidlertid med 1, 7 procent til knap 5, 5 milliarder dollars med internetlagringstendensen.

EMC begrænset let sit helårsprognose efter det svage første kvartal og forventer nu 1, 90 dollar pr. For at holde aktionærerne i humør meddelte EMC, at det ville øge sit kvartalsudbytte med 15 procent. Derudover flyder to milliarder dollars til en tilbagekøb af aktier. (Dpa / tc)

spoods.de