Anonim

Microsoft introducerede mange nye og innovative ting i 2016, inklusive Windows Server 2016, nye funktioner til sin Azure-skyplatform og tilgængeligheden af ​​HoloLens 3D-teknologi med blandet virkelighed. Men hvor der er lys, er der også skygge. For at skabe ressourcer til nye produkter, måtte Microsoft også skille sig ud med nogle "ting" i 2016. Spektret spænder fra smartphones til software og tjenester:

  1. Projekt Astoria
  2. Sunrise-kalender-app
  3. Internet Explorer 8
  4. Microsoft Lumia 640
  5. Skype Qik
  6. Projekt Spark
  7. Microsoft tjener
  8. Internet Explorer 8, 9 og 10
  9. Windows Server Essentials 2012

Sunrise-kalenderapp

Microsoft købte først Sunrise's populære kalender-app i begyndelsen af ​​2015 og opgraderede dermed sin produktportefølje. Indtil nu kunne dette værktøj bruges som en app på Android, iOS eller som en webapplikation. Nu har Redmonters taget farvel til Sunrise Calendar-appen og taget den ud af markedet. Outlook-udviklerne har dog taget nogle nyttige Sunrise-funktioner i Outlook-appen og gjort dem til en integreret del af kalenderen. For eksempel kan symboler vises i form af ikoner for specifikke nøgleord. For eksempel suppleres ordet kaffe med symbolet på en kaffekop.

Projekt Astoria

Med Astoria-projektet ønskede Microsoft at åbne det store marked for Android-apps til Windows-platformen, fordi med Astoria fik udviklerne et værktøj til let at Port Android-apps på Windows 10-platformen. Astoria-projektet blev afsløret for første gang i Built 2015 og blev designet til at genoplive Universal Windows-platformen. Men tilsyneladende har mange udviklere ikke brugt tilbuddet, som Microsoft ønskede det, så det blev afbrudt i februar 2016. Som et alternativ bør udviklere ty til Windows Bridge til iOS "Islandwood" eller den nye udviklerplatform Xamarin.

spoods.de

Windows Essentials 2012

Med Windows Essentials 2012 har Microsoft sammensat en gratis softwarepakke til Windows 7 og Windows 8 og i mindre grad Windows 10, som omfattede følgende applikationer: Live Messenger, Movie Maker, Live Mail, Live Writer, Photo Gallery, Family Safety og OneDrive. Microsoft har også integreret nogle af disse værktøjer i Windows 10-platformen. Den 10. januar 2017 ophører Microsoft derfor med support til Essentials-pakken for at optimere ressourcerne.

Ud over Windows 10 ønsker softwarevirksomheden også at trække mange brugere ind i sin Office 365-verden, som også har lignende funktioner og også bruger aktuelle sikkerheds- og kommunikationsprotokoller.

Projekt Spark

Spark-projektet blev lanceret for tre år siden og var primært rettet mod spiludviklere. Platformen for 3D-spil og animationer tog Microsoft i oktober 2016 fra Windows Store og Xbox markedsplads. Spilsættet understøttede brugere, der havde lidt kodningserfaring, men alligevel ønskede at udvikle kreative spil eller animationer for at snuse verden af ​​spiludvikling. Microsoft ophørte med udviklingsstøtte i efteråret 2015, men fortsatte med at køre projektet gratis indtil den endelige ophør.

Windows Internet Explorer 8, 9 og 10

I januar 2016 ophørte Microsoft med support til Internet Explorer 8, 9 og 10. Dette betyder, at der ikke vil være nogen fremtidige opdateringer til disse webbrowsere, hvilket tvinger brugerne til at skifte til den nyeste Internet Explorer 11 eller Edge, hvis de vil undgå potentielle sikkerhedsrisici.

Internet Explorer blev først introduceret i 1995 som en del af den betalte udvidelsespakke Windows Plus! præsenteret til operativsystemet Windows 95. Microsoft har udgivet den nyudviklede Edge Browser sammen med Windows 10. Dette betragtes som den officielle efterfølger af Internet Explorer, så dagene for den stadig nuværende IE 11 også bør tælles allerede.

Microsoft Skype Qik

Afslutningen af ​​videochats-appen Skype Qik indledte Microsoft den 24. marts 2016. Indtil da skal brugerne tage sikkerhedskopi af alle dine gemte meddelelser, da Massaging-tjenesten stopper med at arbejde efter dette tidspunkt. Video-messaging-tjenesten Qik købte Skype i 2011 kort tid før Microsoft købte Skype for 8, 5 milliarder dollars.

Microsoft lancerede derefter Skype Qik video-messaging-app til mobile enheder i 2014, men fortsatte med at udvikle Skype-platformen. Efterhånden som Skype blev mere og mere en succesrig kommunikationsplatform, migrerede udviklere gradvist de mest nyttige Qik-funktioner til Skype-appen. Med tiden blev Skype Qik overflødig og Skype muterede til den foretrukne masserings- og VoiP-platform til mobile og stationære enheder.

Lumia Smartphone

Microsoft afbryder produktionen af ​​Lumia-smartphones inden udgangen af ​​2016. Således forsvinder de sidste rester af Nokias engang succesrige mobiltelefonafdeling gradvist fra markedet. For eksempel er modellerne 650, 950 eller 950 XL i øjeblikket tilgængelige. De stadig under udviklingsmodeller Lumia 750 og Lumia 1013 med Windows 10 Mobile-operativsystemet bringer ikke længere Microsoft på markedet.

Microsoft kan ikke afskrækkes af fejlen i Lumia-smartphones, fordi den nye Surface Phone planlægger at revolutionere smartphone-markedet. Den første lækkede information om den nye smartphone er lovende. Når de nye enheder dog præsenteres, vides endnu ikke.

Microsoft tjener

Microsoft Earn Progarmm kom aldrig længere end betafasen. Det blev lanceret i 2015 og genindført i henholdsvis november 2016 og marts 2017. Earn var et Microsoft loyalitetsprogram for kunder, der genererede salg i udvalgte partnerbutikker via Visa- eller Mastercard-kreditkort. For eksempel kunne registrerede abonnenter på programmet indsamle såkaldte earn credits ved at shoppe på Starbucks-virksomheder eller visse fødevarebutikker og derefter indløse dem i en lokal Microsoft-butik. Højst 2000 indtjeningskreditter om året kunne indsamles. Programmet var begrænset til lokale Microsoft-butikker i Washington, Massachusetts og Arizona i betafasen.