Anonim

Det tyske datterselskab af Sage Group, Sage Software GmbH, er vokset. I det forløbne regnskabsår steg for eksempel det organiske salg af Frankfurters med tre procent til 102, 4 millioner euro; i 2013 var det kun en procent. Uorganisk steg salget af Sage Software GmbH endnu mere kraftigt som følge af køb af den tyske lønningsvirksomhed fra Dutch Exact Holding NV, som blev afsluttet den 15. september 2014. Med denne overtagelse har det Frankfurt-baserede selskab udvidet sin lønnsregnskabsvirksomhed i Tyskland, og ifølge erklæringer fra markedsanalytikere fra PAC klatrer den til andenpladsen på det tyske marked med en andel på 22 procent af alle udbydere af lønningstjenester.

Vækst gennem cloud computing

Ud over de behagelige salgsstigninger i den klassiske desktop-forretning, for eksempel med ERP-løsningen Sage Office Line og regnskabs- og handelsstyring GS Office, var den stærke vækst i skybranchen ansvarlig for de gode årlige resultater, argumenterer Sage Nye kunder af de skybaserede entry-level-løsninger Sage One i dette land med 76 procent til ca. 9.500 kunder. Salget af de mange onlineløsninger til små og mellemstore virksomheder - inklusive Sage Office Line 24, Sage Pay & Personal, Sage CRM Cloud eller den nye ERP-løsning Sage Office Online - steg endda med mere end 200 procent i tre tal.

Experton-gruppen har udnævnt Sage til en af ​​de førende udbydere af online ERP-udbydere i Cloud Vendor Benchmark 2014. Dette sætter Frankfurters i Leader Quadrants i hver af de tre markedskategorier relateret til applikationssoftware fra Cloud, nemlig Cloud Services SME-kategorien, CRM Software as a Service ( SaaS) og ERP Cloud-segmentet.

spoods.de

Antallet af nye kunder steg - antallet af loyale kunder også

Peter Dewald, administrerende direktør i Sage Software GmbH, er tilfreds med det høje antal nye kunder og kontraktforlængelser. Antallet af nye kunder steg med 12, 7 procent sammenlignet med året før. Derudover er den såkaldte "fornyelsesrate", det vil sige antallet af kunder, der har fornyet deres kontrakter med Sage i det forgangne ​​regnskabsår, nu steget til 92 procent i Sages største SMB-forretning og er nu på sit højeste niveau nogensinde: "Det høje antal Sages loyalitet over for nye kunder og kunder taler for den høje kvalitet og værdi, som vores produkter tilbyder i forhold til konkurrencen, samt opmuntrer os til at fortsætte vores indsats og vores software og tjenester er fortsat på samme niveau af kvalitet. "

I Tyskland integrerede Sage flere eksisterende SaaS-produkter i Sage One-produktfamilien i regnskabsåret 2013/14. For eksempel blev "Sage einfachLohn" i Tyskland omdøbt til Sage One Lohn & Salary og integreret i Sage One. Det foregående års tal for Sage One blev justeret for bedre sammenlignelighed. Ekskluderet denne justering var antallet af betalende Sage One-kunder 52.600 (2013: 22.400).

  1. Salg Tyskland
  2. Markedsandel Tyskland
  3. Salg EMEA
  4. Markedsandel EMEA