Anonim

Omkostninger og udstyr

Ved første øjekast synes nethinden Macbook ganske dyr: over 2000 euro er ikke et køb for en mobil computer. Men du får en masse strøm og en mobil computer, der er cirka et halvt kilo lettere end den forrige Macbook Pro. Så snart lagringspriserne falder, er Retina Macbook sandsynligvis billigere.

Begge nethinden Macbooks leveres allerede med otte gigabyte RAM, maksimalt 16 gigabyte hukommelse kan bruges. Hovedhukommelsen er loddet til bundkortet og kan derfor ikke eftermonteres. Tillægsgebyret til 16 gigabyte koster 200 euro.

SSD-hukommelsen er heller ikke beregnet til at opgradere sig selv: Selvom den kan udskiftes, men svarer til ingen standard. Forresten: 256 GB SSD-lagring af 2, 3 GHz Retina Macbooks kan ikke opgraderes i Apple Store, den 2, 6 GHz hurtige model, dette er muligt. Her koster 768 GB i stedet for 512 GB dog stolt 500 euro derudover. Måske tilbyder forskellige producenter meget billigere opgraderingslager her.

Den nederste dækplade kan kun åbnes med specialværktøj, hvilket gør opgraderingen vanskeligere. Batteripakkerne limes ind i huset. Dette er en stor hindring for serviceteknikere, fordi det er måden at komme til pegefeltet, hvis du har brug for at bytte dette en gang.

spoods.de