Anonim
Image
Foto: Kenishirotie, Fotolia.com

Tabletter med Windows 8 eller den nye Windows 8.1 behøver næppe at skjule sig i ydeevne, tilslutnings variation og design. I mange tilfælde er de også mere velegnede til B2B end deres kusiner til Android eller iOS. Dette viser markedsoversigten, der blev taget i betragtning på grund af væskegrænser og enheder med aftageligt tastatur.

Intels seneste fjerdegenerations kerneprocessorer med lav effekt (kodet Haswell) og Bay Trail Atom-CPU'er med op til fire kerner bringer ydelsen til notebook-niveau. Imidlertid er mange af de forretningsmodeller, der sendes her, ældre og derfor stadig udstyret med tredje generation af processorer. Support til nye 8 til 20-tommer formfaktorer og trådløs transmissionsteknologi som NFC, WiDi (Intel Wireless Display), WiFi Direct og Miracast (til HD-video) gør også Windows 8.1 interessant for B2B-applikationer. Den tyske Windows-chef Oliver Gürtler fremhæver de mange sikkerheds- og forretningsfunktioner såsom administrationsfunktioner samt muligheden for at flytte nu desktop-applikationer på større levende fliser.

 1. Forretningsklare tabletter med Windows
 2. Dell Venue 11 Pro
 3. Fujitsu LIFEBOOK T904
 4. HP ElitePad 900
 5. Lenovo ThinkPad Tablet 2
 6. Microsoft Surface 2 Pro
 7. Panasonic Toughpad FZ-G1
 8. Toshiba Satellite W30Dt
 9. Forretningsklare tabletter med Windows
 10. Dell Venue 11 Pro
 11. Fujitsu LIFEBOOK T904
 12. HP ElitePad 900
 13. Lenovo ThinkPad Tablet 2
 14. Microsoft Surface 2 Pro
 15. Panasonic Toughpad FZ-G1
 16. Toshiba Satellite W30Dt

Vend tilbage til skrivebordet

Selvom de fleste af dem foretrak den nye fliseoverflade i sidste ende, lærte de, at de havde brug for en vis "beboelses- og overbevisende fase", siger Gürtler. Den lettere tilbagevenden til skrivebordsvisningen i Windows 8.1 kan derfor forkorte læringstiden. Microsoft Manager-arbejdspladsen kalder Deltag som en ny B2B-højdepunkt, der især opfylder Bring Your Own Device (BOYD). Dette giver en klarere sondring mellem private og virksomhedsdata og sikrer, at sidstnævnte kan slettes centralt i tilfælde af jobændring.

I kritikken er det relativt lille antal berøringsoptimerede apps. Mens Apple og Android-lejren her allerede er på over 300.000, er Windows gået midt i året bare en gang 100.000-mærket. Gürtler modvirker, at tallene hovedsageligt vedrører forbrugermiljøet. Det betyder ikke noget, hvem der har flest apps, men hvilke der virkelig er nyttige og relevante. Bortset fra mange værktøjer og programmer indbygget i Windows, kunne brugerne også få adgang til det største økosystem af klassiske desktop-applikationer.

spoods.de

Vil du komme ud af RT-debakten?

Brugere af Windows RT kan dog kun drømme om at bruge sådanne klassiske desktop-applikationer. Ikke underligt at ARM-varianten med 200.000 ud af 45, 1 millioner tabletter solgt i andet kvartal også viste sig at være langt under. Windows 8 udgjorde dog kun 4% af den store kage i kvartalet, selvom Apples iOS mistede næsten halvdelen af ​​sin markedsandel. Den store vinder var Android-lejren med en verdensandel på næsten 63 procent i de tre måneder.

Som reaktion på kritikken mod mindre RT-apps har Microsoft føjet til ARM OS og integreret ud over en gratis version af Office også muligheden for at opbygge over apps VPN-forbindelser. Men det ser ud til, at softwaregiganten, som en enhedsudbyder, vil være temmelig alene i fremtiden for at markedsføre fordelene ved den nye RT. Fordi Dell faldt i september, stort set den sidste bastion af ODM-partnere til ARM OS.

Ligheder og klæbepunkter

I modsætning til forretningsbærbare pc'er er rene tabletter knap antireflekterende, hvilket i høj grad kan påvirke arbejdet udendørs. Derudover følger næsten alle producenter eksemplet med Apples Retina-skærm på IPS-teknologien, der skinner med høje opløsninger og en synsvinkel på 178 grader. Du ønskede, at du var på vej eller rejser, men faktisk mere skøn. Tilsvarende film kan give dobbelt beskyttelse, men desværre på bekostning af billedkvalitet.

For så vidt angår USB er Windows-tabletternes forbindelser normalt begrænset til en standard- eller mikroport. Bluetooth- eller kabelforbindelsen bruger undertiden meget af batteriets levetid. På den anden side kan et integreret batteri i den matchende tastaturdocking øge drifttiden markant. HDMI har helt erstattet RGB-interface i tabletter, hvilket gør det umuligt uden konvertere at kontrollere analoge videoprojektorer eller skærme. Konvertere er ikke dyre, men ikke alle er egnede.

Når det er sagt, viser følgende produktoversigt, at de fleste producenter fortsat understøtter kategorien forretningstablet til Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 8.1 for Enterprise, og foretrækker at placere cabriolet eller 2 i 1 enheder på catwalken.