Anonim

Apples chefdesigner Jony Ive vil give sine produkter et stærkere stempel på koncernens produkter. Med afgang fra en førende udvikler bliver Ive nu også den ubestridte stærke inden for software-design.

Greg Christie, der har været i spidsen for at betjene iPhone og iPad i årevis som chef for Human Interface, går på pension i år. Dette blev bekræftet af en talsmand for Wall Street Journal, efter at en intern e-mail blev annonceret.

spoods.de

Der har lejlighedsvis været forskelle i softwaredesign mellem Ive og Christie, med henvisning til informerede personer. Ive havde hjulpet med at forme udviklingen af ​​det nuværende iOS 7-mobilsystem, hvilket gav det et helt nyt, minimalistisk look. Nogle brugere havde svært ved at vænne sig til det nye look. Ifølge Apple er 87 procent af de aktive iPhone-brugere imidlertid nu skiftet til iOS 7.

Image

Forskellene mellem Ive og Christie ville ikke have ført til softwareudviklerens afgang, siger det i medierapporter, der citerer virksomhedens insidere. Christie, der har været sammen med Apple i 18 år, vidnede for bare et par dage siden i Apples og Samsungs anden Californien-patentansøgning. Han opfandt blandt andet skyderen til at låse op skærmen på den første iPhone. Dette er et af de patenter, hvis overtrædelse Apple beskylder den sydkoreanske rival. (Dpa / tc)