Anonim

Apples milliardpåstand i den anden patentansøgning mod Samsung i Californien er baseret på ekspertvurderinger og kundeundersøgelser. Den ansat af iPhone-udbyderens ekspert Christopher Vellturo forklarede i sagen på tirsdag, da han kom til et beløb på 2, 19 milliarder dollars (knap 1, 59 milliarder euro).

Image

I henhold til dette blev 507 smartphone-brugere og 459 personer afhørt med tabletcomputere, hvilket ville være værd at visse funktioner, rapporterer amerikanske medier fra retssalen. Derefter blev det estimeret, hvor højt et licensgebyr kunne have været for de fem patenter i processen for Samsung. Det ganges med 37 millioner solgte Samsung-enheder. Apple hævder, at de beskyttede funktioner som universel søgning eller låser skærmen op med en glidende bevægelse gør enhederne attraktive for kunderne.

Apple blev tildelt i den første retssag i Californien i 2012, cirka en milliard dollars i erstatning, men appelprocessen afventer stadig. Denne gang blandt de ti berørte enheder fra den sydkoreanske markedsleder for smartphones er smarttelefonen Galaxy S3. Samsung målretter på sin side ni Apple-modeller med to patenter, inklusive iPhone 5 og iPad 4. Samsung kræver kun 7 millioner dollars i erstatning og kritiserer Apples påstande, da de er dramatisk oppustet. (Dpa / tc)

spoods.de