Anonim

Allerede før den første introduktion af en berøringsskærmversion af Office til Windows 8 præsenterer Microsoft Word, Excel og PowerPoint-apps til iPad. Selvom dette kan være irriterende for mange Windows-brugere, er signaleffekten af ​​særlig betydning. Det er ikke længere specielt, at etablerede software- og tjenesteudbydere præsenterer en app til platformen. Imidlertid med denne frigivelse vil Microsofts vilje - eller tvang - til at implementere tjenester på tværs af alle større platforme fremgå.

Der er selvfølgelig allerede mange tjenester såsom OneDrive, OneNote eller Skype, som kan bruges på Android, iPad og Co. Men med en præference for iPad frem for den interne overflade eller produkter fra partnere som Lenovo eller Fujitsu, understøttes alvoret i servicestrategien på tværs af platforme.

spoods.de

Gratis og betalte funktioner

Microsoft markedsfører kontorapps til iPad i form af en "freemium" -model. Udtrykket "freemium" henviser til et koncept for multiniveau og multisidede forretningsmodeller. Ideen bag det er baseret på antagelsen om, at et stort kundesegment kan få et gratis tilbud. Fra denne brugergruppe kan en klynge segmenteres, der er villig til at betale for tjenester med flere værdier.

  1. Microsoft Excel til iPad
  2. Microsoft Powerpoint til iPad
  3. Microsoft Word til iPad
  4. Microsoft Word til iPad
    Med samtidig behandling
  5. Microsoft Word til iPad
    Med Office 365 og One cloud-integration

Monitariseringskomponenten til iPad-apps er Office 365. De apps, der er udviklet til "touch-first" tillader ikke omfattende redigering og design i den gratis version. For at behandle dokumenter kræves et betalt abonnement på Office 365. Kvalificerede serviceplaner inkluderer Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise E3 og E4 eller Office 365 ProPlus.

Fremtiden til Microsoft Office

Microsoft har endnu ikke opgivet sin traditionelle forretningsmodel med Office 2013, dens nuværende lokale Office-generation. Office 2013-klienten tilbydes stadig med en tilsvarende (evigvarende) licens. Det samme gælder Office Server Exchange, SharePoint, Lync og Project. De enkelte serverprodukter kan betjenes og bruges individuelt. Support vil være tilgængelig indtil det næste årti.

Det kan imidlertid ses, at innovationer i fremtiden kommer mere fra integrationen af ​​serverne, og udviklingsfokuset skifter klart mod cloud-levering - med tilsvarende faktureringsmodeller. Afsætningsintervaller bliver kortere og kortere. Allerede i dag er nye funktioner eller mindre justeringer tilgængelige hvert par uger.

Innovationer kommer fra skyen - eller er udviklet til skyscenarier. De er designet til tidsbesparelser, produktivitet og personalisering. Målet er den digitale virksomhed, hvor medarbejderne netværk og genererer viden fra data og information. Et nyligt eksempel er appen, der er baseret på projektnavnet "Oslo" og baseret på Office Graph. Office Graph er en selvlærende søgning, der bruger dokumenter, mennesker og forhold til at finde, hvad brugere har brug for i deres hverdag og til deres individuelle arbejdsgange. Programmer som "Oslo" skal automatisk flette alle forhold til kolleger, aftaler, indhold fra blogs, teamwebsteder og filer. Koncepter som "Oslo" er en opfindelse af virksomhedssøgning og fundamentet for den næste generation af portaler i virksomheden. Det er en binding og sammenlægning af ellers separate produkter.

Konvergens af serverprodukter i datacentret for brugerne og mulighederne for cloud-levering vil ændre opfattelsen og betydningen af ​​Microsoft Office-produktivitetsløsninger i fremtiden. Hvis virksomheder ønsker at beskytte deres investering, er de nødt til at tilpasse arbejdsmetoder og processer. Processer fra i går og i dag passer ikke med morgendagens kontorløsninger. Da en sådan justeringsproces ikke kan realiseres natten over, skal omstruktureringen starte tidligt.

Virksomheder, der ikke ønsker at fremskynde en sådan ændring - eller aktivt støtter den - er nødt til at gennemgå deres forpligtelse til Microsoft Office-løsninger.

Evalueringer og anbefalinger

• Med apps til iPad leverer Microsoft nyudviklede og modne løsninger til disse enhedsklasser. Virksomheder har en anden måde at udnytte Office-produktivitetsløsninger på mobile enheder. Dette skaber nye muligheder for at udvikle arbejdsscenarier. Kombinationen med tilbudene fra Office 365-familien er kun et logisk trin. Han lægger mere pres på brugerfirmaer til at engagere sig mere i denne leveringsmodel.

• Inden du i fremtiden køber eller licenserer et fast kontor, skal du foretage en dybtgående behovsvurdering på forhånd. Til dette er det nødvendigt at bestemme, hvilke komponenter der kræves, og på hvilke terminaler de bruges.

• Brug af Office-produktivitetsløsninger bliver mere og mere almindeligt i mobile scenarier. Valider i hvor høj grad dine medarbejdere kan eller ønsker at bruge Office- eller Office-data i mobile scenarier. Udvikle tilgange til levering af indhold på forskellige formfaktorer. (MJE)

En omfattende analyse af Microsoft Office's fremtid og anbefalinger om, hvordan man håndterer Microsoft Microsoft finder IT-beslutningstagere i den nye månedlige udgave af MSFTbriefing, som vi leverer gratis til læserne. MSFTbriefing er den leverandøruafhængige viden- og informationstjeneste for Microsoft-software, -tjenester og -enheder fra konsulent- og analytikervirksomhederne techconsult & Avispador.