Anonim

Ifølge en medierapport ønsker Google at lancere sin anden enhed til onlinevideo på tv. Det skal kaldes Android TV, rapporterede teknologibloggen "The Verge" sent mandag med henvisning til eksisterende dokumenter. Ligesom Apple TV eller det nye Fire TV fra internetforhandleren Amazon handler det om at overføre film og tv-programmer fra online platforme. På samme tid satte Google sig såvel som Amazon-spil, og en app til den interne videochat-Hangouts kan ses på skærmbillederne.

Der gerade in Deutschland gestartete HDMI-Stick Chromecast soll weiter im Google-Angebot bleiben.
Den netop lancerede i Tyskland HDMI-flashdrev Chromecast skulle forblive i Google-tilbudet.

Google har allerede radiostaven Chromecast med afskaffede funktioner, der tilbydes. Med 35 dollars og 35 euro i Europa er han betydeligt billigere end minikasser fra andre udbydere. Så Apple TV og den sidste uge præsenterede Fire TV i USA koster $ 100. Chromecast vil fortsætte med at gøre det parallelt, skrev "The Verge".

spoods.de

For flere år siden havde internetfirmaet forsøgt at bruge Google TV-platformen til at bringe internettet til tv-apparater. Planen mislykkedes imidlertid på grund af kompleks drift og et snævert indholdsområde. Den senere annoncerede stue kasse Nexus Q blev stoppet allerede før den gik på markedet - den skulle være betydeligt dyrere end konkurrencen. I mellemtiden har Google samlet en bredere vifte af film og tv-serier på sin Play-platform. (Dpa / tc)