Anonim

Virksomheden stoppede salget af sin Nest Protect-netværksrøgdetektor for kun en af ​​de funktioner, der adskiller den fra konventionelle enheder: Det har været muligt at slukke for Nest Smoke Alarms ved at vinke foran enheden. Dette skal gøre det lettere for livet, for eksempel i situationer, hvor kun noget har brændt på komfuret. Nest har dog fundet i test, at du utilsigtet kan deaktivere alarmen med sådanne bevægelser, skrev grundlægger Tony Fadell i en blogindlæg sent på torsdag. "Det kan forsinke alarmen i en rigtig brand."

For alle Røgdetektorer, der er tilsluttet internettet, deaktiveres funktionen nu automatisk ved hjælp af softwareopdatering. Salget af nyt udstyr blev oprindeligt stoppet, mens virksomheden overvejede en ny løsning.

Nest havde også solgt røgdetektorerne i Storbritannien sammen med USA og annoncerede hurtig ekspansion i Europa. Google betalte 3, 2 milliarder dollars for selskabet med den tidligere Apple-manager Fadell i januar. Nest var bedst kendt for sine netværkstermostater til varmeapparater, som også ramte det britiske marked denne uge efter USA. (Dpa / tc)

spoods.de