Anonim

Microsoft er landet med slutningen af ​​marts præsenteret Office Suite til iPad tilsyneladende et direkte hit. De tre gratis iPad-apps "Word", "Excel" og "Powerpoint" klatrer kort efter installationen til toppen af ​​iTunes AppStore og ser ud til at trodse denne position så hurtigt. "Det ser ud til, at det er en produktiv fredag ​​for iPad-ejere, " tweetede Microsofts administrerende direktør Satya Nadella, glad.

Mens Office-produkterne i de første test stort set overbeviste, men udskrivningsfunktionen til AirPrint mangler - var den simpelthen ikke implementeret endnu, men skulle sendes snart. Men indtil det sker, behøver du ikke klare dig uden dine udskrifter - der er løsninger.

 1. Microsoft Excel til iPad
 2. Microsoft Powerpoint til iPad
 3. Microsoft Word til iPad
 4. Microsoft Word til iPad
  Med samtidig behandling
 5. Microsoft Word til iPad
  Med Office 365 og One cloud-integration
 6. Microsoft Excel til iPad
 7. Microsoft Powerpoint til iPad
 8. Microsoft Word til iPad
 9. Microsoft Word til iPad
  Med samtidig behandling
 10. Microsoft Word til iPad
  Med Office 365 og One cloud-integration

Udskriv via AirPrint

Naturligvis kræver udskrivning via AirPrint, at printeren understøtter Apples proprietære trådløse udskrivningsprotokol. Oplysningerne findes blandt andet i brugsanvisningen til printeren eller på et specielt informationswebsted fra Apple. Det kan godt være muligt, at printeren er AirPrint-kapabel, men kræver en firmwareopdatering.

 1. Udskriv med iPhone og iPad
  Deling af en printer til AirPrint.
 2. Udskriv med iPhone og iPad
  Start AirPrintActivator.
 3. Udskriv med iPhone og iPad
  Deling af AirPrint i Windows Firewall.
 4. Udskriv med iPhone og iPad
  Udskriv med iPhone / iPad.
 5. Udskriv med iPhone og iPad
  Når du skriver "Frem" fra en webside, vises denne menu. Her skriver du igen på udskrifter.
 6. Udskriv med iPhone og iPad
  Vælg printeren på iPhone / iPad.
 7. Udskriv med iPhone og iPad
  Avancerede udskrivningsfunktioner med apps i iPhones og iPads.

Hvis denne forudsætning er givet, er den næsten færdig: Du gemmer dokumentet i OneDrive eller OneDrive for Business og åbner det derefter i Safari-browseren via webappen Office Online. Her finder du under "File" menupunktet Print. Hvis du vælger funktionen, bringer Office Online dokumentet i en printervenlig visning. Specifikt betyder dette i Word, at det gemmes og vises som en PDF-fil. Der er stadig et mellemtrin i Excel. Vælg derefter delingsfunktionen i Safari-menuen, og udskriv igen, og opgaven er udført.

spoods.de
Tools wie der PDF Converter sind nicht billig, aber in der Regel sehr vielseitig.
Værktøjer som PDF-konverter er ikke billige, men normalt meget alsidige.
Foto: Xu Jianwei

Alternativt kan du også åbne Word-, Excel- eller Powerpoint-filen gennem et andet iOS-program, der understøtter AirPrint. Dette inkluderer for eksempel internt iWork eller Quickoffice. En anden mulighed er apps, der konverterer dokumenter til PDF-filer og - selvfølgelig - også er AirPrint-aktiverede. Disse konverteringsløsninger, såsom "PDF-printer til iPad" af Darsoft Inc. (iTunes-link) eller "PDF-konvertering" af Xu Jianwei (iTunes-link). Tilsvarende løsninger er normalt ikke gratis (Adobe-licens?), Men tilbyder en række yderligere funktioner.

Hvis du ikke har brug for et 100% nøjagtigt resultat, kan du også sende dokumentet selv via e-mail og udskrive vedhæftet fil derfra.

Udskriv med printer-app

Hvis printeren ikke understøtter AirPrint, er det muligvis ikke kompliceret at udskrive kontordokumenter på iPad. Nogle printerproducenter, såsom Epson, HP eller Samsung, tilbyder allerede deres egne apps til udskrivning via iPhone, iPad og andre mobile enheder. Naturligvis kan du ikke udskrive direkte fra applikationen, dokumentet skal normalt cachelagres i skyen eller konverteres til en PDF.

Indirekte udskrivning via computeren

Selvom den ønskede printer ikke understøtter AirPrint, og der ikke er nogen specielle apps til det, behøver du ikke at smide haglen imod hinanden. Så der er en række løsninger, der kan adresseres fra skyprintere, der er forbundet til en computer med netværksadgang. Et af dem er det gratis værktøj ThinPrint Cloud Printer fra Cortado.

Dokumentet gemmes i OneDrive efter behandling og åbnes derefter via ThinPrint Cloud Printer-appen. Udskrivning starter derefter automatisk.

Forudsætning her er en stationær pc med netværksadgang og - selvfølgelig - tilsluttet printer. På grund af dette krav opstår naturligvis det legitime spørgsmål, hvorfor ikke få adgang til det samme fra pc'en på OneDrive og få dokumentet … Valgmulighed fire.

 1. Kontor til iPad og Thinprint Cloudprinter
  Trin 1: Fil til et drev
 2. Kontor til iPad og Thinprint Cloudprinter
  Trin 2: Åbn den ønskede fil på One Drive.
 3. Kontor til iPad og Thinprint Cloudprinter
  Trin 3: Vælg derefter "Åbn i en anden app", og tryk på ThinPrint Cloudprinter.
 4. Kontor til iPad og Thinprint Cloudprinter
  Trin 4: Udskrivning starter automatisk.

Flere generelle detaljer om udskrivning med iPhone eller iPad kan findes i vores værksted med samme navn.