Anonim

Forbundet vil fortsætte med at kæmpe med fleksible arbejdsstop for en kollektiv forhandling for de mere end 9000 ansatte, sagde Verdi torsdag i Berlin. Unionen reagerede på Amazons nylige bud på en topdiskussion. Dette var uforståeligt og var vidne til "manglende respekt", sagde Stefanie Nutzberger, Verdi føderalt bestyrelsesmedlem for handelen. Det gik glip af en stor mulighed for at løse den kollektive forhandlingskonflikt, der har eksisteret i næsten et år.

"I stedet for levestandarder gennem kollektive forhandlinger som et tegn på påskønnelse, er Amazon afhængige af princippet om frivillighed og arbejdsgivers vilkårlighed og kræves af befolkningen med ekstrem høj fleksibilitet - nu får Amazon fleksibilitet i strejker og handlinger, " sagde Nutzberger.

Blick ins Amazon-Logistikzentrum in Leipzig
Udsigt til Amazonas logistikcenter i Leipzig
Foto: Amazon

Efter en pause på flere måneder opfordrede unionen sidst til arbejdsstop mandag på Amazonas websted i Leipzig. Før det havde Verdi julebranchen i Leipzig og Bad Hersfeld strejker.

spoods.de

Fagforeningen ønsker at nå frem til de ansatte en betaling efter detailsalgsprisen. Amazon ser sig selv som en logistikudbyder med sine lønninger i den øverste ende af branchestandarden.