Anonim

Nest-varmecontrolleren er siden onsdag også i England som det første land uden for De Forenede Stater, som virksomheden sagde i en blogindlæg. Enheden er blevet redesignet fra bunden, fordi varmesystemerne i de to lande er helt forskellige. Rejse-chef Tony Fadell havde allerede annonceret en hurtig ekspansion i Europa inden Google's overtagelse i januar.

Forskellene mellem varmesystemer i forskellige lande er imidlertid en stor udfordring for den internationale distribution af Nest-termostater. Virksomheden blev først lanceret i Storbritannien sidste år med sine netværksrøgdetektorer, der kan arbejde på lignende måde overalt i verden. I Storbritannien møder Nest konkurrenter som den tyske producent Tado - Münchens opstart blev meget vellykket udvidet til England sidste år; Hans teknik fungerer der, ifølge en talskvinde med 80 procent af varmeovner.

spoods.de

Google købte Nest Labs for 3, 2 milliarder dollars i januar. Fadell, der engang udviklede musikafspilleren iPod hos Apple, håber at få adgang til Googles infrastruktur og økonomiske ressourcer til videre udvikling. (Dpa / tc)