Anonim

OX-regneark er et regneark. Cloud-softwaren er fuldt kompatibel med Microsoft Office og OpenOffice / LibreOffice. Det gemmer ikke hele dokumentet efter redigering, men nu ændrer de respektive. Dette bevarer formateringen og layoutet af den originale fil fuldstændigt. Den første version kan dog kun bruge XML-formatet i Microsoft Excel (.xslx), understøttelsen til OpenDocument (ODF) skal følge "om et par måneder".

For UI viser OX-regneark kun de mest almindeligt anvendte funktioner for ikke at overbelaste grænsefladen, især på tablets og smartphones. Yderligere funktioner vises af softwaren afhængigt af konteksten.

spoods.de

OX-regneark tillader også redigering af et dokument i realtid. Imidlertid er det kun én bruger, der har ret til at skrive - når alt kommer til alt er Microsoft i stand til at låse dokumenter i Office.com på salgsniveauet og gøre Google endnu mere detaljeret i Docs / Apps for Business.

OX Documents er slags "websucces" til OpenOffice; Pakken udvikles af medlemmer af det tidligere OpenOffice-team i Hamborg (tidligere Star Division). Open-Xchange tilbyder også PIM-løsningen "OX App Suite" såvel som cloud-lagringen "OX Drive". Alle kildekoder er under GPL 2 og Creative Commons Attribution-NonCommercial-Share-Alike 2.5-licenser.

Open-Xchanges software markedsføres hovedsageligt via hosting- og telekommunikationsfirmaer i SaaS-modellen. For interne installationer kan de imidlertid også fås fra udvalgte systemintegratorer under kommerciel licens, herunder vedligeholdelse og support.