Anonim

I det relaterede blogindlæg taler Senior Product Marketing Manager Steve Chew imidlertid kun om Outlook Web Access (OWA) som en klient til at drage fordel af det; Outlook nævnes uden stavelse. Uanset om det hemmeligt, lydløst og lydløst er slutningen for desktop-klienten, kan man kun antage på det nuværende tidspunkt - Microsoft havde dog annonceret dog især på Sharepoint-konferencen tidligere i år relativt klart, at det er fremme af dets produkter. for sine kunder kan og vil køre snarere efter de skybaserede varianter.

Med et nyt filter kaldet "rod" ønsker Microsoft at hjælpe e-mail-brugere med at håndtere deres mailing bedre i fremtiden. "Clutter" skal tilpasses, og afhængig af brugsvaner, opdage og skjule uvæsentlige meddelelser, så der i indbakken kun vises virkelig relevant e-mail. De "rod" -meddelelser ender ikke i en separat mappe, f.eks. Skrammel, men kan falde ind fra bunden af ​​indbakke-listen. Falske ubetydelige sorterede meddelelser kan derefter henvises tilbage til indbakken ("rod" -algoritmerne lærer af sådanne falske positiver) og sletter resten på én gang. Den endelige implementering kunne meget vel være anderledes end den forrige udviklingstrin, skriver chef.

spoods.de

Microsoft ønsker at forenkle håndteringen af ​​filvedhæftede filer i OWA ved tæt at integrere det med skylagringspladsen Onedrive for Business. F.eks. Kan lokale filer automatisk uploades til Onedrive, og i stedet for en vedhæftet fil, indeholder e-mailen kun et link, hvor modtagere og cc: -lister vil automatisk få læse- og skrivetilladelser (selvfølgelig kan afsenderen også bare læse sæt.

Microsoft ønsker også at frigive en native app til Outlook Web Access til Android. For iOS er der en allerede siden sidste år. Selvom Product Marketier Chew lover "den mest omfattende support til de nyeste Exchange-funktioner" til Outlook-appen i Windows Phone; Dette er dog endnu ikke tilgængeligt som en separat download i Windows Phone Store og opdateres kun i forbindelse med komplette operativsystemopdateringer.