Anonim

En seler med indbygget kamera og en digital termostat til hvert sæde i flyet er blandt dette års April Fools fra internetbranchen. Onlineforhandleren Zalando annoncerede lanceringen af ​​åbningstider på sit websted, Samsung og HTC, hver "smarte" handske. Og under webadressen www.nsa-hessen.de er en "international virksomhed i dataindustrien" på udkig efter en oversætter på hessisk / tysk.

Klammeparenteserne med 32-megapixel kamera tænkte Windows producenten Microsoft. "Så brugeren kan allerede optage fotos og videoer med en lidt åben mund, og telefonopkald kan foretages via den medfølgende clip-on bøjle, " hedder det i en pressemeddelelse tirsdag. Ideen passer til den aktuelle tendens mod bærbar elektronik.

Producenten af ​​elektroniske termostater Nest kunne vinde grundlæggeren af ​​flyselskabet Virgin, Richard Branson, for hans fly April Fool. Sammen med Nest-chef Tony Fadell præsenterede Branson i en video-termostater til hvert flysæde, som skulle bringe klimaforhold fra forskellige dele af verden i maskiner fra dets luftfartsselskaber.

Nest ejes nu af Google, kendt for sine April Fools. Google annoncerede blandt andet en ny fotoeffekt for sit online netværk Google Plus. Brugere skal være i stand til at redigere fotos, så sangeren og skuespilleren David Hasselhoff vises på billedet. (Dpa / tc)