Anonim

Serien, der er rettet mod banker, forsikringsselskaber, medicinske institutioner og offentlige myndigheder, indeholder i det væsentlige big data-analyse og datavisualiseringsteknologi. Det skal være i stand til at kontrollere interne og eksterne datakilder for abnormiteter. Intelligente algoritmer er designet til at hjælpe med at identificere mønstre, selv i tilsyneladende ikke-relaterede tilfælde, for at opdage tilfælde af svig. Ifølge IBM er systemerne i stand til at lære, så de kan spore lignende sager på grundlag af allerede begået svig.

Eksperter ser annoncen som et strategisk vigtigt skub fra IBM i vækstmarkedet for it-sikkerhed og svindelforebyggelse. Det siges, at virksomheden ikke kun har samlet de passende teknologier til denne opgave, men også eksperterne fra Software Group, Global Services og de forskellige forskningsområder.

spoods.de

Som brancheinsider Timothy Prickett Morgan skriver på itjungle.com, er softwarestakken baseret på Cognos, i2 og SPSS-software, der er købt fra Cognos, samt sikkerhedssoftwaren fra de overtagne leverandører Q1 Labs og Trusteer og cybersecurity-tjenesten X-Force. IBM har allerede hjulpet hundreder af kunder med at installere systemer til detektering af svig. Nu skal de tilsvarende løsninger bruges til at fremstille produkter, der også kan købes som en service fra softlayer-skyen.

Der findes allerede løsninger til svig, der findes inden for medicin, regulering og forsikring.