Anonim

Årsagerne inkluderer den blomstrende smartphone-virksomhed og spareforanstaltninger i henhold til den endelige årsrapport, som verdens næststørste leverandør af netværksudstyr præsenterede mandag på sit hovedkvarter i Shenzhen, Kina.

Huawei øgede salget med 8, 5 procent til Yuantium 239 milliarder. Beregnet i amerikanske dollars er der endda en stigning på 11, 6 procent, hvilket overskred det selvpålagte mål på ti procent. Den store netværksdivision voksede med fire procent år til år til 166, 5 milliarder renminbi. I år forventer virksomheden nye muligheder gennem introduktionen af ​​mobilt bredbånd, især LTE.

spoods.de

Den tredje største smartphoneproducent øgede slutbrugervirksomheden med 17, 8 procent til 57 milliarder renminbi. Den nye forretning steg 32, 4 procent til 15, 2 milliarder renminbi. Huawei opererer i mere end 170 lande og regioner og har 65 procent af sin virksomhed uden for Kina. I 2013 investerede Huawei 30, 7 milliarder renminbi eller 12, 8 procent af salget i forskning og udvikling. (Dpa / tc)