Anonim

Tre medlemmer af bestyrelsen for Mozilla Corporation trak sig kort tid før meddelelsen om personalet, rapporterede "Wall Street Journal" sent fredag ​​aften (lokal tid). Blandt dem er de to tidligere Mozilla-chefer John Lilly og Gary Kovacs. De havde argumenteret for en manager udefra med erfaring i den bærbare radiobranche, det blev kaldt under henvisning til informerede personer. Bestyrelsen består nu af medstifter Mitchell Baker, "Spiegel Online" -chef Katharina Borchert og medstifter af karriereretværket LinkedIn, Reid Hoffman.

Mozilla-medstifter Eich, der er blevet udnævnt til chef i denne uge, er allerede bestridt over hans økonomiske støtte til en ægteskabsregning af samme køn i Californien. Derfor havde flere Mozilla-medarbejdere på fredag ​​via den korte meddelelsestjeneste Twitter bedt ham om at fratræde. Eich havde lovet ligebehandling af alle i en blogindlæg efter hans udnævnelse.

Mozilla Corporation udvikler den populære Firefox webbrowser og det nye Firefox OS-smartphonesystem. Det hører til velgørenhed Mozilla Foundation. (Dpa / tc)

spoods.de