Anonim

Ifølge udbyderen integrerer Alfresco One 4.2 Records Management (RM) i virksomhedens eksisterende livscyklus af dokumenter og filer. Dette er for at sikre, at indhold opfylder alle krav til overholdelse og automatisk beskyttes.

"Brugeroptagelse af RM-applikationer er stadig en stor udfordring, " bemærker Cheryl McKinnon, hovedanalytiker hos Forrester Research. "De etablerede leverandører venter knap nok på ægte innovation, såsom brugervenlighed, og det er frustrerende for RM-ejere at acceptere og bruge systemerne af slutbrugere."

Alfresco forsøger at modvirke dette ved at give brugerne let vedligeholdelse af politikker for datalagring uden at skulle flytte filer til andre websteder eller fjerne dem fra deres indholdsarbejdsgange. Gemning af filer kan automatiseres i visse planer; komplicerede klassifikationsstrukturer skånes for brugeren.

spoods.de

Systemadministratorer kan automatisk oprette filplaner baseret på forudkonfigurerede regler - de resulterende dynamiske mapper tilpasser sig deres behov gennem hele indholdscyklussen. Den nye Alfresco One integrerer også arbejdsgange, der forbinder indhold i skyen og på stedet, og understøtter operationer i hybridmiljøet.

Alfresco Records Management er den eneste open source-løsning, der er certificeret af det amerikanske forsvarsministerium til DoD 5015.02. Mere end 80 virksomheder over hele verden bruger allerede løsningen til at administrere elektroniske poster og overholde overholdelseskrav såsom Sarbanes-Oxley eller Dodd-Frank.