Anonim
Image
Foto: Apple

Til årets iPhone-app i den tyske AppStore, mens taxa-appen "Min taxa" blev valgt. Denne app har revolutioneret søgen efter taxaer i Tyskland, iTunes-redaktørerne retfærdiggør deres valg: bestil en taxa, give chaufføren bedømmelse, vis placeringen af ​​tilgængelige taxaer og har udstedt digitale fakturaer - alt sammen bekvemt via iPhone. På andenpladsen var musikappen "Figur" fra Propellerhead. Det lille mikseværktøj tillader også usmusikale iPhone-brugere at blande deres egen lyd. I iPhone-spil placerede Apple jump-and-run-spillet "Rayman Jungle Run" øverst på podiet, andet var reaktionsspil "Super Hexagon".

 1. Bedste af App Store 2012
  Hvert år afslører Apple for os, hvilke nyudgivne apps til iPhone og iPad var de mest populære, og hvilke af iTunes-redaktørerne, der bedst kunne lide. Her er udvalget for 2012.
 2. Årets app
  myTaxi - Passagertaxi-app af Intelligent Apps GmbH.
 3. Nr næste
  Figur af Propellerhead Software AB
 4. Årets iPhone-spil
  Rayman Jungle Kørt af Ubisoft
 5. Nr næste
  Super hexagon af Terry Cavanagh
 6. De bedste apps til iPad
 7. Årets iPad-app
  Paper af FiftyThree af FiftyThree, Inc.
 8. Nr næste
  Immonet ejendomssøgning - tegning. Træk. Home. fra Immonet GmbH
 9. Årets iPad-spil
  The Room by Fireproof Games
 10. Nr næste
  Eufloria HD Af Omni Systems Limited

Derudover satte det tyske iTunes-redaktion deres favoritter i kategorier som "Innovative tjenester", "Sjove løbere", "Foto- og videofascination", "Retro-spil", "Intuitivt touch", "Spil imellem", "Showcase-spil" eller "Das Tysklands bedste "før.

spoods.de

Nyt på leaderboardet er kategorien "insider-tip", der er tilgængelig til apps og spil: Her redigerer iTunes-redaktionskontoret apps, der ikke passer ind i nogen anden kategori, men alligevel er af særlig interesse for deres smag.

Denne glans betyder ikke nødvendigvis (økonomisk) succes, beviser en sammenligning med topsælgerlisterne: I de betalte iPhone-apps fører her "WhatsApp" foran "Skobbler" og "Angry Birds Space". Overraskende er YouTube, Facebook og Instagram blandt de bedste i gratis apps. Med hensyn til salg er navigationsløsningerne "Navigon select Telekom Edition", "Navigon Europe" og "Skobbler" de forreste løbere.

Top-iPad-App 2012: Die Skizzen-App Paper
Top iPad App 2012: Sketch-app-papir
Foto: Diego Wyllie

På iPad valgte det tyske iTunes-redaktion teamet skitser app "Paper" som deres favorit, efterfulgt af ejendomsappen "Immonet". Årets iPad-spil blev navngivet "The Room", andenpladsen var "Eufloria HD". Topsælgere af Apple-tablet-betalingsapps var "iPhoto, " "Pages" og "Where's My Water?", Mens "Skype" var nummer én på iPad til gratis applikationer, efterfulgt af apps til "iPad." eBay "og" Amazon ". Magasinets apps fra "Bild" og "Die Welt" rangerede højest med hensyn til applikationer, mens Apples tekstbehandler "Pages" blev placeret på tredjepladsen.