Anonim
Versprüht wieder Optimismus: Cisco-Chef John Chambers
Gnister optimisme igen: Cisco-chef John Chambers
Foto: Cisco

Det amerikanske selskab, der betragtes som et af de vigtigste følelsesbarometer ikke kun for teknologisektoren, er helt klart på opsving igen. Gruppen ønsker nu at ansætte nye medarbejdere igen. I det forløbne kvartal måtte Cisco imidlertid komme over en stærk overskudssvindue.

Nettoindtægten faldt næsten 19 procent året før til 1, 8 milliarder dollars (svarende til 1, 2 milliarder dollars) i Ciscos første finanspolitiske kvartal, der sluttede oktober. Omsætningen faldt også med ca. 13 procent til ni milliarder dollars, som gruppen annoncerede onsdag efter det amerikanske marked i San Jose (Californien).

Cisco fremstiller routere og skifter til den trafik, som nutidens computere har brug for i stort set alle større virksomheder. Koncernens forretning afspejler således viljen til at investere i en lang række industrier. Cisco-aktien steg markant i en første reaktion i efterfølgende amerikansk handel. Cisco flyttede ind i Dow Jones-aktieindekset for de top 30 amerikanske virksomheder kun for et par måneder siden.

spoods.de

Antallet af det forløbne kvartal overskred klart analytikernes forventninger. Cisco-chef John Chambers var optimistisk: Efter et vendepunkt i midten af ​​året har gruppen siden registreret en stærk væksttrend. "Kvartalet var meget stærkt i modsætning til vores forventninger." I det indeværende kvartal forventer Cisco salg op til fire procent.

 1. Flip Ultra HD sort
  Dette er Flip Video Ultra HD fra Pure Digital, undskyld: Cisco.
 2. Flip video notebook
  Med sin udtrækkelige USB-arm er flip-flop forankret på den bærbare computer.
 3. Flip Mino HD-jeans
  I så stramme jeans, men du skal sandsynligvis ikke lægge en gadget.
 4. Flip Mino HD-livsstil 1
  Flip-videokameraerne er lette at betjene med en hånd.

Internetvideotjenester - med Flip Video engageret i virksomheden her i forbrugersegmentet - ser kamre som nøglen til fremtidig vækst. Cisco ønsker blandt andet at drage fordel af tendensen mod mere videokonferencer, som virksomhederne i stigende grad har sparet rejseomkostninger siden krisen. Det amerikanske selskab overtager derfor for over tre milliarder dollars, den norske videokonferencespecialist Tandberg. Som en del af aktionærerne opfordrer til et højere tilbud, overvejer Cisco ifølge medierapporter, men også en tilbagetog.

Cisco har også annonceret et joint venture med lagringsspecialist EMC og dets virtualiseringsselskab VMware. Acadia, navnet på joint venture, er designet til at levere "private cloud" -infrastruktur ("Vblock") pakker til virksomhedens kundedatacentre. (Dpa / tc)