Anonim

Tiden for enbrugercomputeren har været forbi i årevis, for ud over en Mac har man i dag også normalt mobile enheder som en iPhone eller iPad. Indtil videre har problemet været at gøre hele Mac-fotobiblioteket også tilgængeligt på mobile enheder. For dette skal hele fotobiblioteket migrere til en skylager. Det er præcis, hvad iCloud Photo Library nu er i stand til at bruge i Fotos til OS X fra OS X 10.10.3. Ulempen: For mediebiblioteker, der er større end fem gigabyte, skal du betale ekstra månedligt.

Men med fotos til OS X er du ikke tvunget til at placere alle billeder og videoklip på iCloud, som mange oprindeligt frygtede. Fordi du også kan administrere biblioteket lokalt på din Mac og bruge det gode gamle fotostream som normalt. Og uanset disse to streaming-indstillinger kan dele billeder og videoer til venner - iCloud-fotodeling gør dette muligt. Disse tre typer streaming er forvirrende ved første øjekast, vi forklarer dem.

Fotos i stedet for iPhoto og Aperture

Med opdateringen til OS X 10.10.3 fratrækker Apple iPhoto og Aperture. Begge applikationer forbliver på computeren efter systemopdateringen, men de er ikke længere tilgængelige i Mac App Store et par dage efter offentliggørelsen af ​​fotos til OS X.

iCloud Photo Library

Du kan bruge hele biblioteket med iCloud Photo Library på alle enheder.

Mit der iCloud-Fotomediathek ist es erstmals möglich, mit allen Geräten eine gemeinsame Mediathek zu verwenden.
Med iCloud Photo Library er det nu muligt at bruge et delt bibliotek med alle enheder.

Hele dit bibliotek kan ses og redigeres på alle dine enheder via iCloud Photo Library, det være sig Mac, iPhone eller iPad. Dine originale filer indlæses på skyopbevaring, hvilket betyder fotos og videoer i den højeste opløsning. Ud over filformatbegrænsninger (JPEG, RAW, PNG, GIF, TIFF og MP4) må en enkelt fil ikke overstige 16 GB. For mange er det sandsynligvis største hinder: Et fotobibliotek, der er vokset over år, optager flere hundrede gigabyte hukommelse. Apple tilbyder kun fem gigabyte plads gratis, alt ud over koster ekstra månedlige gebyrer. Derudover skal iCloud Photo Library dele den dyrebare onlinelagring med de andre iCloud-tjenester, f.eks. ICloud Drive eller cloud-sikkerhedskopieringer, fra iPhone eller iPad.

udstilling

Med XDR mod cyberkriminelle - hvordan det fungerer!

Mit XDR gegen Cyber-Kriminelle – so geht’s! - Foto: Joyseulay - shutterstock.com

Hvordan it-ledere forbedrer beskyttelsen af ​​deres forretning med tilføjelse af detektion og respons, demonstreres af denne live webcast.

Tilmeld dig nu!

En lille trøst: Apple har reduceret omkostningerne ved yderligere iCloud-opbevaring eller øget ydelsen. F.eks. Koster 50 GB iCloud-lager 99 cent pr. Måned sammenlignet med kun 20 GB pr. Måned. For 200 og 1000 gigabyte kræver Apple 2, 99 euro eller 9, 99 euro hver måned. Dette er stadig ikke billigt. Dropbox, sandsynligvis den mest populære online opbevaring kræver 1000 GB (svarende til en terabyte) 9, 99 euro pr. Måned og Flicks der er denne plads, selv gratis. I det mindste behøver du ikke betale med penge, men med hans data.

Sådan bruges iCloud Photo Library

I Fotos til OS X skal du vælge Fotos> Præferencer og markere afkrydsningsfeltet iCloud Photo Library under iCloud. Her har du det ekstra valg, om du vil forlade de originale billeder på Mac'en eller gemme en version med en lavere opløsning lokalt. Den lavere opløsning er for eksempel nyttig for en mobil sekundær computer, der kun tilbyder lidt hukommelse. Eventuelle ændringer foretaget på Mac- eller iOS-enheden gemmes i iCloud Photo Library og synkroniseres med det lokale bibliotek på Mac.

Allerdings erhalten Sie gerade mal fünf Gigabyte Speicher kostenlos.
Du får dog kun fem gigabyte lagring gratis.

TIP Hvis du tidligere har brugt fotostrømmen, vil du ikke gå tabt ved en ændring af disse fotos. ICloud Photo Library erstatter albummerne "Recordings" og "My Photo Stream" med albummet "All Photos". Hukommelsen i fotostrømmen tildeles derefter til iCloud-hukommelsen. For iOS-enheder gemmes fotos, der er gemt i iCloud Photo Library, ikke i iCloud-sikkerhedskopien, fordi de nu findes i iCloud Photo Library.