Anonim

PC-systemer findes i forskellige formfaktorer og udstyrsvarianter. I modsætning til hjemme-pc'er skal computere i forretningsmiljø let integreres i en it-infrastruktur. Ud over en tilsvarende systemydelse skal de have et lavt energiforbrug og være lette at administrere og være særligt lette at vedligeholde. Sidst men ikke mindst tæller pålideligheden og levetiden for en sådan pc, da de ofte skal udføre en daglig arbejdsbelastning på mere end otte timer.

Den klassiske kontor-pc ligger stadig under skrivebordet i dag og udnytter dens eksistens som et mini-tårn-system. Men flere og flere virksomheder vælger små desktop-systemer, der kan finde plads på skrivebordet eller skjule sig bag det. Selv alt-i-en-enheder nyder en vis popularitet, da de ofte bruges af deres smarte udseende i receptionen.

 1. 1. plads: Fujitsu Esprimo P420 E85 +
  Fujitsu Esprimo P420 er en billig og variabel minitårn-pc til en række forskellige kontorprogrammer. Det tilbyder omfattende udvidelsesmuligheder. De specielle egenskaber ved Fujitsu PC inkluderer 0-watt teknologi og den særligt energieffektive strømforsyning med en effektivitet på 85 procent.
 2. 2. plads: HP ProDesk 600
  Hewlett-Packard ProDesk 600 Tower PC udmærker sig i produktivitet og håndterbarhed. Den komplette pc er udstyret med omfattende sikkerheds- og styringssoftware til virksomheden.
 3. 3. plads: Lenovo ThinkCentre M93p
  ThinkCentre M93p mini-tårn-pc er ideel til store virksomheder på grund af dens funktionssæt, for hvilket høj pålidelighed, ydelse og datasikkerhed er særlig vigtig. Den er udstyret med Intels vPro-teknologi, der giver forskellige styringsmuligheder.
 4. 4. plads: Lenovo ThinkCentre E73
  ThinkCentre E73 er ​​en typisk mini-tårn-pc med tilstrækkelig processoreffekt. Lagringsundersystemet, de omfattende sikkerhedsfunktioner og den gode energieffektivitetsfaktor forudbestemmer systemet til at blive brugt til præstationssultne forretningsbehov.
 5. 5. plads: Apple iMac 27 tommer
  For dem, der køber 27-tommer Mac til dens brugervenlighed, design og integration med iOS-enheder, er denne model bare billetten.
 6. 6. plads: HP ProDesk 490
  HP ProDesk 490 MicroTower PCT leverer alle de nødvendige værktøjer til den daglige forretningsvirksomhed.
 7. 7. plads: HP ProDesk 400
  Hewlett-Packard ProDesk 400 er en lille formfaktor-pc med god ekspanderbarhed. Systemet imponerer med sit elegante design og fleksible valg af hardwarekonfigurationer. Derudover tilbyder lommeregneren et godt forhold mellem pris og ydelse.
 8. # 8: Apple iMac 21, 5 tommer
  Apple iMac, 21, 5 tommer, giver afbalanceret hardware, der leverer god ydelse. Den alt-i-en-pc kan score især gennem dets ekstravagante design
 9. 9. plads: Tarox Eco 44
  Tarox Mini-PC Eco 44 er udstyret med en kraftfuld CPU, og takket være en integreret SSD kan den lille kan en ganske almindelig desktop desktopcomputer erstatte.
 10. 10. plads: Apple iMac mini
  Den lille Apple iMac mini er en fancy mini-pc, der optager plads i stuen eller på kontorfaciliteter. Det har nok computerkraft og alle de grænseflader, du har brug for. En omfattende softwarepakke afslutter det gode samlede indtryk af iMacs.

De bedste produkter

I TecChannel-undersøgelsen valgte læserne Fujitsu Esprimo P420 E85 + det mest populære pc-system til 15, 5 procent. Fujitsu-enheden er en omkostningseffektiv og fleksibel mini-tårn-pc til forskellige kontorapplikationer. Det tilbyder omfattende udvidelsesmuligheder og kan konfigureres individuelt til kontorbrug. De specielle egenskaber ved Fujitsu-pc'en inkluderer 0-watt-teknologi og den særligt energieffektive strømforsyning. De reducerer energiomkostningerne, da systemet ikke kræver energi i standbytilstand, og strømforsyningen genererer betydeligt mindre strømtab end konventionelle systemer. Derudover forkorter den forudinstallerede administrationssoftware (DeskView) rollout og reducerer administrationsomkostningerne.

Qual der Wahl: Ob als Mini-Tower- oder Desktop-PC, der Markt bietet für jeden Geschmack einen Gehäuseformfaktor an.
Valg af smerte: Uanset om det er et mini-tårn eller desktop pc, tilbyder markedet en husformfaktor for enhver smag.
Foto: Fujitsu

Andenplacerede HP ProDesk 600 scorer 13, 4 procent. Denne forretnings-pc er også tilgængelig i en klassisk mini-tårn sag. Dens fordele bør ligge i produktiviteten og den administrative venlighed. En særlig funktion ved HP PC er det integrerede solid-state hybrid-drev, der accelererer computerens applikationer.

Lenovo ThinkCentre M93p nåede tredjepladsen til fordel for TecChannel-læsere med 12, 7 procent. M-serien leveres som en mini desktop PC eller mini tower formfaktor med en 15 måneders platformstabilitetsgaranti.

Kriterier, når du køber en pc

I erhvervsmiljøet er 58, 6 procent klart et godt pris / ydelsesforhold blandt de bedste valgkriterier, når det kommer til køb af en kontor-pc. Dette er næppe overraskende, for når alt kommer til alt købes enhederne ofte i større mængder, og hver euro tæller. Derudover undgår man overflødige klokker og fløjter, fordi dette medfører ekstra omkostninger.

Det andet vigtigste pc-købskriterium for TecChannel-læsere er computerkraften med 48, 9 procent. Da computeren ofte skal udføre sin service i flere år, bør den også have tilstrækkelig ydelse.

Fejl eller forstyrrelser af Office-pc'en i produktionstilstand er irriterende og medfører høje omkostninger. Derfor lægger 39, 8 procent af de adspurgte stor vægt på god service eller teknisk support fra udbyderen.

Det næste købskriterium sigter også mod omkostninger: energieffektivitet. Det nåede en undersøgelse på 22, 7 procent i undersøgelsen. Først derefter følger købsfaktorer som størrelsen på hovedhukommelsen med 21, 8 procent og udvidelsesmuligheden med 18, 5 procent.

TecChannel Awards - undersøgelsen

TecChannel-redaktionerne spurgte læserne, hvilke it-produkter, der har bevist sig i praktisk brug. Der var ti modeller eller serier i ti kategorier at vælge imellem. Undersøgelsesdeltagere kunne også frit specificere yderligere produkter. Forvalget var baseret på en evaluering af ITC-kanalplatformen ITscope for de første tre kvartaler af 2014. Den gav et første indtryk af, hvilke produkter der er særlig efterspurgt i ITC-kanalen og dermed i det lille og mellemstore kundesegment. Mere end 900 it-beslutningstagere og eksperter deltog i online-undersøgelsen på www.tecChannel.de.

Den komplette undersøgelse med alle data, analyser og yderligere information er tilgængelig i TecChannel-butikken.