Anonim

COMPUTERWOCHE viser de vigtigste oplysninger om Linux og open source i kalenderuge 46. Fra nu er der også en plus-version af Raspberry Pi A. LibreOffice 4.3.4 er frigivet. Fans af Linux Mint kan nu teste version 17.1. En version af Ubuntu 14.04 MATE er nu tilgængelig.

 1. Open source og Linux anmeldelse af KW46
  SUSE Linux Enterprise Server (SLES) 12 blev frigivet for kort tid siden, så det går en bedre med hensyn til højtydende computing.
 2. SLES 12:
  SUSE Linux Enterprise 12 understøtter op til 8192 kerner.
 3. Nemo:
  File Manager er forbedret i Linux Mint 17.1.
 4. For øjet:
  Med Cinnamon 2.4 kan du automatisk ændre baggrundsbilleder.
 5. indstillinger:
  Er under kanel 2.4 arrangeret alfabetisk.
 6. Privacy:
  Med Linux Mint 17.1 kan du indstille, hvor længe operativsystemet skal huske de nyligt anvendte filer.

SLES 12 understøtter 8192 kerner eller processorkerner

SUSE har meddelt, at det understøtter branchens største enkeltbillede-system, SGI UV-serien. Til dette er antallet af understøttede logiske processorkerner i SLES 12 øget til 8192. For tiden tilbyder SGI UV-serien i alt 4096 kerner.

SGI sagde imidlertid, at det kun var et spørgsmål om tid, før de frigav den næste generation af SGI-systemer, hvilket ville bringe 8192 logiske processorkerner. I øjeblikket skalerer SGI-UV-serien op til 4096 gevind (256 COU-stik), og et enkelt system kan udfyldes med op til 64 TB RAM.

Raspberry Pi A +

Raspberry Pi er en computerminiature, som Linux kan installeres på. Enheden er allerede kult. For ikke længe siden har udviklerne udsendt en revision af Raspberry Pi B. Dette blev leveret med fire USB-porte, for eksempel et microSD-kort og 40 GPIO-stifter. Nu er der også en Raspberry Pi A +.

udstilling

Med XDR mod cyberkriminelle - hvordan det fungerer!

Mit XDR gegen Cyber-Kriminelle – so geht’s! - Foto: Joyseulay - shutterstock.com

Hvordan it-ledere forbedrer beskyttelsen af ​​deres forretning med tilføjelse af detektion og respons, demonstreres af denne live webcast.

Tilmeld dig nu!

Denne enhed er lidt mindre end Raspberry Pi B +. Der mangler også forskellige funktioner. Lillebroren har kun en USB-interface, og den mangler en Ethernet-interface. Der er også 40 GPIO-stifter. Naturligvis er Raspberry Pi A + billigere end den bedre udstyrede version. Udviklerne taler om 20 amerikanske dollars. Det skal primært henvende sig til mennesker, der vil hindre enheden et sted.

LibreOffice 4.3.4

Document Foundation har leveret en vedligeholdelsesversion af filialen LibreOffice 4.3.x "Fresh". Som sædvanligt har udviklerne rettet forskellige fejl og fejl. LibreOffice 4.3.4 er tilgængelig som sædvanligt for Linux, Mac OS X og Windows. Du kan hente den gratis samling af kontorsoftware i downloadområdet på projektsiden.

Linux Mint 17.1 RC med Cinnamon 2.4

Linux Mint 17.1 bringer Cinnamon 2.4, og nu er der en frigørelseskandidat klar. Udviklerne har adresseret forskellige hukommelseslækager i Cinnamon, som blandt andet gavner ydelsen. Yderligere åbner nøglekombinationen Super + E (Windows-tast + E) hjemmekataloget, som det er kendt fra Microsoft Windows.

Ligeledes blev temaet og loginskærmen revideret. Brugere kan nu også ændre baggrundsbilledet eller tapetet med bestemte intervaller. Filhåndteringen Nemo har også fået forskellige forbedringer. Sidepanelet bringer smartere dynamiske bogmærker med sig. Der er også en knap for at åbne en terminal i den aktuelle mappe. Dette er skjult som standard. MATE-versionen bringer som standard Compiz med den. Ikke kun kan du skabe store effekter som den berømte terning. Dette bringer også reel merværdi med hensyn til brugervenlighed.

Udviklerne har forbedret opdateringsadministratoren for Linux Mint 17.1. Dette giver brugerne flere oplysninger. Der er også et værktøj, der giver dig mulighed for at specificere, hvor længe listen over nyligt anvendte filer skal gemmes eller endda importeres. Dette er for privatlivets fred. Linux Mint 17.1 er afhængig af Linux-kerne 3.13. Open source-operativsystemet er baseret på Ubuntu 14.04 og vil blive opdateret indtil 2019. Alle Mint-frigivelser gennem 2016 bygges på samme grundlag. Således er en opgradering lettere.

Ubuntu 14.04 MATE

Ubuntu 14.04 MATE blev for nylig fornyet som en officiel offshoot. Nu er der en endelig version af Ubuntu 14.04. Det er ikke helt tilfældet den 14.04. Hvis du læser den officielle meddelelse omhyggeligt, er Ubuntu 14.04 MATE en blanding af 14.04 og 14.10.

Historien kom på den måde. På Ubuntu 14.04 LTS var der ingen officiel MATE-version. Derefter var der Ubuntu MATE 14.10 med kun få måneders support. Brugere bad om en LTS-version, og derfor blev 14.04 født efter 14.10.