Anonim

Ikke underligt: ​​hvis softwareproducenternes vækstkurver er nede, er de nødt til at komme med noget nyt og gøre det velsmagende for deres kunder - selvom de har at gøre med andre emner. For eksempel er SAP eller Oracle i øjeblikket ivrige efter at bringe deres mobile, SaaS og in-memory løsninger til kunden. Selvom han har et åbent øre, men skubber faktisk skoen andetsteds. Hos SAP banker han på Oracle, fordi han har et databaseemne, fordi han ønsker at udvide eller mere effektivt køre sine allerede købte forretningsløsninger.

Heinrich Vaske, Chefredakteur COMPUTERWOCHE
Heinrich Vaske, chefredaktør COMPUTERWOCHE

Nogle kunder føler sig drevet af deres softwareleverandørers krydstogtsalg og opsalg iver. Enhver, der har brug for en Saa-løsning til styring af humankapital eller CRM i dag, der beskæftiger sig med mobile virksomhedsstrategier eller big data, er allerede i stand til at identificere de rigtige udbydere og få en ren budinvitation. Hvis han forventer integration eller omkostningsfordele, vil han også henvende sig til sine leverandører af hjem og gård, men i sidste ende ville budgetforvalterne være dumme, hvis de ikke kiggede på, hvad markedet ellers har at byde på. Softwarevirksomheder bør se nærmere på deres kunders behov. Konsolidering af softwarelandskapet, licensstyring, datakvalitet - disse har været et konstant hit i årevis.

Mens softwarebranchen er interesseret i at analysere ustrukturerede data, har de fleste brugere i dag ikke engang deres strukturerede data under kontrol. Nogle er direkte irriterede, når de tror, ​​at de i fremtiden vil få de samme dårlige resultater på skærmen med in-memory-teknikker, som de gør i dag - kun hurtigere. Et elendigt tv-show vil ikke være bedre, bare fordi det udsendes i Ultra HD-format