Anonim

Af historiske grunde - og på grund af de fælles kunder - har den München-baserede konsulent- og serviceudbyder længe delt navnet med sit tidligere søsterselskab Beck et al Services. På grund af de forskellige serviceporteføljer var det imidlertid nødvendigt med en klar differentiering, forklarer de to administrerende direktører Volker Maiborn og Holger Wolff. Imidlertid er kernekompetencer stadig IT-rådgivning, softwareteknik, kravteknik og teststyring.

Marcel Altherr leitet Maiborn Wolff et al Schweiz.
Marcel Altherr leder Maiborn Wolff et al Schweiz.
Foto: Maiborn Wolff et al

I fremtiden vil virksomheden være tilgængelig på Internettet på http://www.mwea.de og http://www.mwea.ch. Samtidig med det nye navn erhvervede Maiborn Wolff et al også et datterselskab i Schweiz. Butikkerne i Bern er Marcel Altherrs ansvar. Administrerende direktør har flere års erfaring i ledelsespositioner hos forskellige it-virksomheder. Han var blandt andet administrerende direktør i Metaversum og softwareingeniør hos schweiziske IBM.

Foruden Continental, Thomas Cook, Infineon Technologies, Rewe Tourism, RWE, Deutsche Telekom og TUI Tyskland, er de schweiziske føderale jernbaner en af ​​de langsigtede kunder hos tjenesteudbyderen. Maiborn Wolff et al underskrev for nylig et strategisk partnerskab inden for teststyring med udbyderen af ​​transporttjenester.