Anonim

Fra nu af kan SAP-brugerselskaber forbinde et nyt køb af lokale SAP-applikationer med en tilsvarende delvis afslutning af licensbrugsrettigheder og vedligeholdelsesgebyrer. Denne ændring er beregnet til at lette investering i SAP-innovationer. På denne måde har SAP tilføjet en yderligere model til forordningen, der blev ændret i juli, og som gør det muligt at flytte on-site skylicenser.

Derudover er det Walldorf-baserede selskab også gået videre til en anden langvarig efterspørgsel fra DSAG: Under visse restriktive betingelser vil det nu også være muligt delvist at afslutte licenser eller deres vedligeholdelsesgebyrer uden at købe nye SAP-applikationer. En væsentlig betingelse ville være omvurderingen af ​​det resterende plejeunderlag for de ikke-aflyste licenser. Mere information findes på Service Market Place hos SAP (login med SAP-bruger kræves).

Für Andreas Oczko steht fest:
For Andreas Oczko er det klart: "Vi har opnået denne succes sammen [med SAP]."
Foto: DSAG

"Den nyligt opnåede fleksibilitet i licenserne tager pres fra SAP-kunder og giver dem nyt spillerum, " kommenterede DSAG-bestyrelsesmedlem Andreas Oczko. "Nu kan beslutningstagere i SAP-brugerfirmaer reagere på stadigt skiftende økonomiske forhold, såsom nye eller ændrede forretningsområder, justeringer af medarbejderantal eller ændringer i forretningsorganisationen og bedre planlægge deres investeringer i SAP-software." DSAG og SAP arbejdede sammen i lang tid.