Anonim
Asus Asuspro PU500: Abgrenzung gegenüber konventionellen Notebooks.
Asus Asuspro PU500: Differentiering fra konventionelle bærbare computere.
Foto: Asus

Asus ønsker at gøre mobile forretningsbrugere så behagelige som muligt. Den bærbare computer Asuspro PU500 skal være behagelig og robust. 15-tommer-modellen er ultraportabel og vejer 1, 9 kg. Enheden bruger tredje generation af Intel CoreT i-processorer, fire gigabyte hukommelse og en 500 GB harddisk. Sidstnævnte understøttes stadig i en modelversion af en 24 GB SSD-cache. Modellen inkluderer også operativsystemet Microsoft Windows 7 Professional og Intel Small Business Advantage-pakken (Intel SBA). Den hardware-baserede pakke giver en brugerdefinerbar brugergrænseflade og integrerer flere administrationsapplikationer, der kan konfigureres af pc-systemintegratorer og forhandlere.

Desuden har den bærbare computer en automatisk sikkerhedskopi, der aktiveres med en batteriopladning på mindre end fem procent og en fingeraftryksscanner samt sikkerhedsteknologien Intel Anti-Theft og lokaliseringsfunktionen Computrace Lojack. Et ekstra er USB-opladeren +, der gør det muligt at oplade mobiltelefon og smartphone direkte via den bærbare computer, som ikke behøver at være tændt.

Derudover fremhæver producenten det robuste yderside af enheden: "Sammenlignet med konventionelle bærbare computere overskrider det langt industristandarder for faldtestning, hængsletestning og test af indkapsling af kabinet, og alle forretningsdata er yderligere beskyttet takket være det robuste, slagfast harddisk og stænksikker tastatur. "

Og det er den anbefalede detailpris for de to versioner af Asuspro PU500: Den normale version med Intel CoreT i3-3217U-processor koster 669 euro, Ultrabook-versionen med Intel CoreT i5-3317U og 24 GB SSD-cache 759 euro. Mere information om produkter, kilder og support, som Asus tilbyder på sit tyske websted.

Denne artikel er baseret på et bidrag fra CWs søsterpublikation ChannelPartner. (MHR)