Anonim
57 Prozent der deutschen IT-Entscheider glauben, dass die Anforderungen an die IT und deren tatsächliche Leistungsfähigkeit deutlich auseinander klaffen.
57 procent af de tyske it-beslutningstagere mener, at kravene til it og deres faktiske præstationer adskiller sig markant.
Foto: Lightspring, Shutterstock.com

Virksomheder kommer og går. Og en ting er sikker: kun de, der tilpasser sig hurtigst, vil overleve. Fordi vi er gået ind i en ny forretningsverden. En verden, hvor crusty, stive strukturer bryder væk og erstattes af fleksible, stadigt skiftende forretningsmodeller. Denne udvikling repræsenterer en enorm mulighed, men samtidig en trussel mod virksomhederne. Dagens konkurrence er ikke længere klart defineret. Fra dag til dag kan en seriøs konkurrent komme ud af forliset og bringe en etableret forretningsmodel eller hele industrier på knæene.

Et fremtrædende aktuelt eksempel på denne radikale ændring er Uber, online platformen for Ride Sharing, der kommunikerer private chauffører til passagerer via app og lærer taxabranchen at frygte. Eller streamingtjenester til serie- og spillefilm som Netflix, der gør de klassiske tv- og videobutikker til en betydelig konkurrence.

Unge, smidige spillere lægger pres på de etablerede markedsledere overalt i verden. IT er af vital betydning i optimering og ompositionering af forretningsmodeller. I en globaliseret økonomi er det mere end nogensinde kernen i virksomheden, som ikke har råd til at forblive på status quo, men med frimodighed og beslutsomt skal gå fremad. I henhold til VMwares Built for Fast Lane-undersøgelse af 1.800 it-ledere og 3.600 ansatte mener 55 procent af it-ledere, at mindre konkurrenter hurtigere kan implementere moderne teknologi og reagere mere fleksibelt på markedsændringer. Som et resultat er 73 procent bekymrede eller endda truet af den mindre konkurrence.

Alvorlige konsekvenser af forældet it

Hvor alvorlige virkningen af ​​forældede IT-systemer har for tyske virksomheders ydelse, viser en undersøgelse fra Center for Økonomi og Erhvervsundersøgelse. I gennemsnit bruger IT-afdelinger i EMEA ca. 14 arbejdstimer pr. Uge bare for at løse virkningen af ​​ældre it. I tyske virksomheder koster denne gang alene 738 millioner euro. En af årsagerne til dette problem er forskellen mellem forretningsmæssige mål og virksomheds-IT.

 1. Om underfordelingen i …
  … datacenter, alle servere leveres med strøm fleksibelt og i henhold til krav. Forsyning via to forskellige stier (A / B-forsyning) sikrer uafbrudt drift.
 2. IBM Power 795 er midtpunktet …
  … i computercentret i TUI Tyskland. To systemer i uafhængige datacentre sikrer konstant tilgængelighed af reservationssystemet. TUI håndterer omkring 30 millioner onlinehenvendelser på spidsdage.
 3. For at imødekomme kravene i TUI …
  … for at møde kunder, skal der leveres smidige IT-infrastrukturer. Klimaanlægget i de forskellige rackhøjder repræsenterer en særlig udfordring.
 4. Overflødige netværkskomponenter …
  … sikre udveksling af information mellem mere end 2.000 servere og brugere på mere end 1.000 placeringer.
 5. Den energieffektive køling af …
  … Datacenterets lokaler er en byggesten i TUI Sustainability Initiative. Afhængig af vejrforholdene foregår klimaanlægget i rummet derfor via køler eller fri køling.
 6. To uafhængige …
  … betjente UPS-systemer, hver med mere end 400 kW strøm, sikrer en uafbrudt strømforsyning i TUI-datacentre.

I henhold til den aktuelle undersøgelse af VMware mener 57 procent af de tyske it-beslutningstagere, at kravene til it og deres faktiske ydeevne adskiller sig markant. I gennemsnit tager det fem måneder at levere nye tjenester - en betydelig periode med negative konsekvenser for vækst og konkurrenceevne. Konsekvenserne af forældet it er klare: lavere innovation, svagere forretningsvækst og en øget risiko for datatyveri og -tab. En af de største ulemper ved deres nuværende IT-infrastruktur er, at halvdelen af ​​respondenterne (49 procent) siger, at der bruges for meget tid på at opdatere, styre og lancere nye cloud-applikationer. Næsten alle it-ledere (92 procent) er enige om, at virksomhedernes ydeevne lider af en forældet it-infrastruktur, hvilket resulterer i stigende omkostninger til vedligeholdelse, lavere medarbejderproduktivitet og langsommere vækst.

IT er under pres

På denne baggrund lader ledelsen og Chief Technology Officer (CTO) alarmklokkerne - og overfører presset til dem, der er ansvarlige for IT. IT er også under pres for at fungere, som det bedømmes af følgende resultater: omsætningsvækst (53 procent), virksomhedens markedsandel (38 procent), og den tid det tager at lancere nye produkter (38 procent). Som en logisk konsekvens er 55 procent af de undersøgte it-beslutningstagere under pres for at modernisere it inden for de næste 12 måneder. Målet er at reducere driftsomkostninger (54 procent), øge medarbejdernes mobilitet (46 procent) og implementere skyteknologi (38 procent).

Grib muligheden

Virksomheder skal gribe de muligheder, de har i dag, og tackle deres egne futures med beslutsomhed, for forandring er uundgåelig. For at sikre konkurrenceevnen under de nye konkurrencebetingelser er 68 procent for investeringer. 59 procent kræver rekruttering af kvalificerede fagfolk og 36 procent ansættelse af en digital officer. Af disse forventer respondenter gladere medarbejdere, forbedret lydhørhed over for kunder og øget produktivitet og omsætningsvækst. For at være i stand til at reagere mere fleksibelt på ændrede forretningskrav, er IT nødt til at bryde væk fra rent hardwarebaserede koncepter: softwaredefinerede infrastrukturer og hybrid cloud-tjenester leverer nøjagtigt de rigtige computere, opbevaring, sikkerhed og netværksfunktioner "som en service" Tid og i det omfang, det er nødvendigt. Men det handler ikke kun om teknologi. Tyske virksomheder er nødt til at opbygge helt nye måder at tænke på: fra reparation og opdatering til innovation og modernisering. Først da har de en reel chance i den globale race for den nødvendige vækst.

Undersøgelsens baggrund

På vegne af VMware har markedsundersøgelsesinstituttet Vanson Bourne 1.800 it-beslutningstagere og 3.600 ansatte i små og mellemstore virksomheder (over 100 ansatte) i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Holland, Italien og Skandinavien (Sverige, Norge og Danmark ) og i Rusland og Mellemøsten (Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater). Interviewene blev gennemført i marts / april 2014 over telefon og online. (Bw)