Anonim

Funktionalitet : Flere og flere softwareteam finder en effektiv arbejdsmetode inden for smidig softwareudvikling med de velprøvede Scrum- og Kanban-processmodeller for med succes at føre deres projekter til deres mål. I overensstemmelse hermed er udvalget af agile projektstyringsløsninger blevet mere og mere mangfoldigt i de senere år. TargetProcess er en sofistikeret SaaS-tjeneste udviklet i New York og markedsført som "visual management software". Det tilbyder support til Kanban og Scrum, og scorer med et meget rig og alsidigt funktionssæt, der dækker alle aspekter af disse styringsmetoder.

 1. TargetProcess
  TargetProcess er en professionel agil projektstyringsløsning designet primært til fagfolk, der systematisk ønsker at planlægge og udføre deres softwareprojekter. De godt implementerede mobile apps, det åbne API og de tilbudte integrationsmuligheder taler for softwarens høje modenhed.
 2. Professionel brugergrænseflade
  Softwaren leveres med en moderne, sofistikeret brugergrænseflade i høj kvalitet, som bidrager til softwarens høje anvendelighed.
 3. Produktets efterslæb
  Produktets efterslæb giver et klart overblik over alle kommende og prioriterede opgaver.
 4. Detaljeret registrering af arbejdstid
  TargetProcess muliggør detaljeret registrering og evaluering af al arbejdstid.
 5. Omfattende rapportering
  Når det kommer til rapportering, overbeviser TargetProcess med adskillige færdige rapporter, der hjælper med at visualisere teamets ydeevne og projektforløb effektivt.

Installation : Interesserede kan prøve tjenesten i en måned gratis og uden funktionelle begrænsninger. Registreringen er ukompliceret og udføres på få minutter. Ud over webversionen, som skal være kompatibel med alle moderne browsere, tilbyder TargetProcess også native apps til iOS og Android. Hvis du foretrækker at køre softwaren i dit eget virksomhedsnetværk af sikkerhedsmæssige årsager, kan du gøre det med on-site versionen.

Betjening : Efter vellykket registrering ledsages brugeren trin for trin gennem softwaren. On-boarding-processen leverer eksempeldata, så du hurtigt kan få en idé om løsningsmulighederne. Dette er så praktisk, fordi mange af nøglefunktionerne, såsom rapportering og analyse, er svære at teste uden testdata. De mange funktioner er opdelt i forskellige sektioner. Efterslæb, Kanban Board, samt projekt- og teamoversigter hører til de centrale programmoduler. Når det kommer til rapportering, overbeviser TargetProcess med adskillige færdige rapporter, der hjælper med at visualisere teamets ydeevne og projektforløb effektivt.

Konklusion : TargetProcess er en professionel løsning til smidig projektstyring, der primært er rettet mod fagfolk, der systematisk ønsker at planlægge og implementere deres softwareprojekter. De godt implementerede mobile apps, det åbne API og de tilbudte integrationsmuligheder taler for softwarens høje modenhed.

TargetProcess

udgave

producent

Target Process, Inc.

Hent link

Opret en konto gratis

sprog

engelsk

pris

Freemium. Betalte planer fra $ 25 pr. Bruger pr. Måned. Se prisoplysninger.

systemet

Web, iOS, Android

alternativer

AgileZen, Trello, Jira Agile, Pivotal Tracker