Anonim

Hvis du ser på den sejrrige fremgang med Apples iPad, er det ikke overraskende, at i de sidste to år sprang flere og flere producenter på tablet toget. De fleste større producenter fokuserer på premium-segmentet. Foruden markedslederen Apple konkurrerer RIM med sin playbook Motorola med Xoom og Ausus med Eee Pad om kundernes fordel.

Selv under premiumsegmentet er der sket meget for nylig. Flere og flere producenter tilbyder tabletter under det magiske 300 Euro-mærke. Men hvad er godt med disse billige indgangsniveau-tabletter? For at finde ud af, skurede eksperterne ved alaTest udelukkende op til 1700 kilder over hele verden for testrapporter og brugervurderinger for COMPUTERWOCHE og evaluerede resultaterne.

Læs i vores billedgalleri, hvilke billige tabletter der kunne score i sammenligningstesten.

 1. 1. plads: Acer Iconia A 100
  Øverst: Acer Iconia A100 er det dyreste produkt i alaTest-sammenligningen til næsten 300 euro. Men netop hvad angår forholdet mellem pris og ydeevne, kan tabletten overbevise sammenlignet med den meget dyrere konkurrence inden for højprissegmentet. Frem for alt kan tabletten score med en god mobil GPS-modtagelse samt et praktisk design til undervejs. 7-tommers berøringsskærms farvedybde fungerer meget godt under testene og viser indholdet og billederne strålende. Kameraet har en ret god optagelseskvalitet til den lave prisklasse. Hjertet er en Tegra 2-processor fra Nvidia med en maksimal urhastighed på op til 1000 MHz. Micro-USB og micro-SD-forbindelse giver vigtige grænseflader til daglig brug.
  Flop: Eksperterne og brugerne kritiserer frem for alt manglen på kvalitetsudførelse, hvor kun plast blev brugt. Fingeraftryk kan ses meget hurtigt, og materialet ser ikke meget høj kvalitet ud. På grund af en svag batterilevetid på Acer Iconia A100 mister A100 sammenligningsvinderen vigtige punkter i forbindelse med det øverste prisinterval. I stærkt sollys eller lyse værelser afspejles skærmen meget intens.
 2. 2. plads: Archos 7 Home Tablet
  Øverst: Archos 7 Home Tablet er den billigste enhed med 147 euro i sammenligningstesten og lander ved alaTest på sted to af tablettene op til 300 euro. Enheden har været tilgængelig på det tyske marked siden maj 2010 og har et tiltalende design. Eksperterne og brugerne fremhæver især det strålende og farverige 7-tommer display, som næppe reflekterer. Byggekvaliteten er også meget god. Batteriets levetid er nok til flere timers filmunderholdning.
  Flop: Archos 7 har en W-LAN-forbindelse, men har ikke en mobil UMTS-forbindelse. En positionssensor som en IPad er ikke tilgængelig, og visningsvinklen forbliver således, at det kun er liggende format. Adobe Flash, Bluetooth og GPS understøttes ikke af enheden.
  alaTest har pålidelige anmeldelser af den første version af tabletten. Producenten Archos offentliggjorde på dette års CEBIT Archos 7 v2, som scorer med nyere Android-software (Eclaire 2.1) og HD-afspilning. Ikke desto mindre bruges de optimerede til Android-versioner Gingerbread eller Honeycomb endnu ikke.
 3. 3. plads: Archos 70
  Øverst: Det franske firma Archos lander med Archos 70 på tredjepladsen af ​​sammenligningslisten og tilbyder et godt ydelsesforhold i prisklassen. Designet og brugervenligheden glæder eksperter og brugere alaTest. Skærmen scorer også med en tilstrækkelig opløsning på 800 x 480 pixels. Systemet præsenterer Adobe Flash og alle populære videoformater uden problemer.Mobilbrugere synes, at Archos 70's lave vægt (300 gram) er meget god. En USB-interface og hukommelsesudvidelse via en SD-slot giver plads til film og musik.
  Flop: Også Archos 70 har ikke et UMTS- og GPS-modul. Batteriets levetid er placeret i præstationens midtbane, men giver ikke meget plads til lang surfing eller spillefilm. Den egen Archos App Store er meget begrænset i forhold til dens tilbud.
 4. 4. plads: Viewsonic Viewpad 7
  Øverst: Bare et punkt væk fra tredjepladsen er Viewsonic Viewpad 7, hvilket gør den til den hårdeste konkurrent i Archos 70. For omkring 200 euro anbefales enheden i forhold til den tilbudte ydelse stærkt. Frem for alt kan brugervenlighed / systemstabilitet og høj kvalitet udføre point. Specielt sagen efterlader et værdifuldt indtryk hos alaTest-eksperter og brugere. Derudover er det muligt at bruge enheden som en komplet telefon. Tabletten er meget velegnet til mobil brug på grund af dens lave vægt.
  Flop: På trods af god udførelse er bagsiden meget tilbøjelig til fingeraftryk. ViewSonic Viewpad 7 ligger med sin størrelse mellem smartphone og tablet og er enten for lille eller for stor for nogle brugere. Kameraet har ingen flash og har en høj responstid med moderat billedkvalitet. Kvaliteten af ​​frontkameraet er i gennemsnit temmelig dårlig.
 5. 5. plads: Toshiba Folio 100
  Øverst: Også Toshiba tør på markedet for billige tabletter og lider forlis med det sidste sted. Ikke desto mindre får Toshiba Folio 100 stadig den samlede bedømmelse god og overbeviser med adskillige grænseflader og en relativt god batterilevetid på op til 8 timer. Behandlingen er tilstrækkelig, men ikke sammenlignelig med Viewsonic Viewpad 7. En hurtig browser gør surfing til en oplevelse og forbedrer enheden.
  Flop: Prisen er faldet i markedet fra 400 euro til 200 euro. En prisjustering, men du kan forstå i sammenligning med ydelsen. Især skærmen mislykkes i et lysere miljø og skuffet over alaTest med svingende farveværdier og lav skarphed. Positionssensoren reagerer meget tidsforsinket og giver ingen glæde med hensyn til dynamisk synsvinkel. Også hos Toshiba mangler et UMTS-modul og forbindelsen fra fabrikken til Andorid Market. I stedet tilbyder de Toshiba Market Place, men valget er ret begrænset.