Anonim
Acer Aspire Z5710: Bildschirm-PC mit 23-Zoll-Touch-Display im test
Acer Aspire Z5710: Skærm-pc med 23-tommers berøringsskærm i test

På det normale Windows-skrivebord fungerer berøringsfunktionen snarere dårligt end godt. Derfor installerer Acer sin egen brugergrænseflade med Touchportal-softwaren: Den indeholder flere programmer, der er bedre egnet til fingerdrift med store ikoner - selv med to fingre, fordi Aspire Z5710 understøtter multi-touch-indgange. F.eks. Er der en musik- og videoafspiller, en browser eller en billedvisning. Derudover er programmerne i Microsofts spilkollektion Touchpack inkluderet i denne grænseflade.

Stille hastighed okay

Til kontor- og multimedieprogrammer viste Acer Aspire Z5710 et anstændigt tempo takket være Core i3-530 desktop CPU. Til aktuelle spil er han imidlertid næppe velegnet: Acer installerede nemlig det bærbare grafikkort Nvidia Geforce G210M. Dette har til gengæld den fordel, at pc'en fungerer relativt roligt, selv når den er under belastning. Den skuffefri DVD-brænder passer godt til det slanke udseende på skærm-pc'en, men fungerede ikke særlig hurtig læsning og skrivning. Det havde også problemer med at læse i ridset medier.

Kan også bruges som tv

PC'en kan let udvides via sine mange porte: HDMI-output kan bruges til at forbinde en anden skærm, til de tre lydstik på bagsiden, en højttalerside på hjemmebiografen og en hurtig harddisk til E-SATA-stikket. Den indbyggede modtager til analogt kabel- og digitalt antenne-tv gør Acer Aspire Z5710 til et tv: Acer accepterer ikke en DVB-T-antenne. Målt på computerens pris er harddisken med 500 GB ikke særlig stor.

Alt-i-en pc med god skærm

Skærmens lysstyrke med Full HD-opløsning var god, men den faldt markant ned mod kanterne. I kontrasttesten fungerede Acer Aspire Z5710 godt. På grund af dens anstændige reaktionstid er det også godt at se film.