Anonim

Managed Objects er en af ​​de førende leverandører af Business Service Management (BSM) i branchen og sammenlignes ofte med branchens store navne som Computer Associates, BMC, Hewlett-Packard og IBM / Tivoli. I hjertet af en BSM-portefølje, omend i forskellige grader, ligger Configuration Management Database (CMDB), hvor alle oplysninger om et virksomheds IT-systemer er gemt. Ud over de rent tekniske oplysninger om udstyr, konfiguration og afhængighed af it-komponenter, inkluderer dette ideelt også ikke-teknisk information om for eksempel placering, vedligeholdelseskontrakter og garantiaftaler for for eksempel at planlægge ændringsprocesser på sådanne konfigurationselementer (CI'er). I betragtning af denne rigdom af data kan CMDB, især i store it-arkitekturer, vokse til et forvirrende arkiv, der er vanskeligt at bruge, selv med visuelle konsoleværktøjer.

"Vores idé bag myCMDB er at gøre databasestyring så brugervenlig, at den ikke kun bruges af specialiserede it-fagfolk, " sagde Dustin McNabb, vicepræsident for marketing, Managed Objects. Praktisk erfaring ville have vist, at selv med en moden CMDB-implementering er antallet af mennesker, der arbejder med det, stadig meget begrænset i dag. På den anden side kan man antage, at de indtastede data er af højere kvalitet, jo flere brugere der er involveret i dem.

Dette mål forfølges af myCMDB, et webbaseret tilføjelsesprodukt, der kan bruges til at opdele konfigurationsdataene i håndterbare pakker. Kriterier for sådan bundling er for eksempel en brugers rolle eller placeringen af ​​IT-komponenterne. Lederen af ​​et datacenter, for eksempel, der ønsker at foretage en ændring af strømforsyningen i sit område, skal derefter modtage en reduceret for denne opgavevisning af de berørte komponenter. En anden funktion er værktøjer til sociale netværk, der kan bruges til at oprette samfund. En sådan gruppe ville f.eks. Være mennesker, der er involveret i et forandringsprojekt, der kunne diskutere et sådant projekt med alle dets konsekvenser.

"Managed Objects er sandsynligvis den første CMDB-leverandør, der integrerer sådanne sociale netværksfunktioner i sit produkt, " kommenterede Gartner-analytiker Ronni Colville om meddelelsen. Betatesten for programmet skulle starte i juli, og den omsættelige version er planlagt til slutningen af ​​september. Det er også planlagt, at essayet ikke kun understøtter sin egen "CMDB 360". Der er planlagt en opfølgende version til CMDB "Atrium" fra BMC, støtten fra CMDB'er fra yderligere producenter skal udvikles trin for trin. (Ue)