Anonim

Mediefirmaet arbejder i øjeblikket på et nyt fjernsynsudsendelsessystem (NSF) baseret på SOA-infrastrukturen. De ansvarlige bruger blandt andet IBM WebSphere Process Server med en Enterprise Service Bus (ESB). Som udviklingsmiljø bruger rbb WebSphere Integration Developer. Berlin IT-udbydere carus og Condat hjalp med planlægningen og implementeringen af ​​SOA.

RBB er tv-stationen i delstaterne Berlin og Brandenburg. Han organiserer syv radioprogrammer og sit eget tv-program. "Det var vigtigt for os at have en IT-infrastruktur, der gør det muligt for os at integrere vores allerede eksisterende IT-systemer med et relativt lille team og samtidig være i stand til at opsætte og bruge nye systemer så hurtigt som muligt, " siger rbb-projektleder Burkhard Klaus, der forklarer SOA-projektet, "Den rigtige infrastruktur var den højeste prioritet i vores beslutning, da alle andre projekter skulle bygges på den i fremtiden."

For at forenkle programmeringen ved hjælp af NSF var det nødvendigt at knytte forskellige systemer og programmer sammen. Disse spænder fra søgesystemet og transmissionsforespørgslen til tilpasningen til ARD-programmet og IT-løsninger fra forskellige udbydere. Det tidligere anvendte system var for stift, rapporterer senderen. Tredjepartssystemer kunne ikke let forbindes. Derfor valgte de en helt ny it-infrastruktur.