Anonim

Det New York-baserede forskningsfirma Abi Research estimerer, at verdensomspændende indtægter fra mobilitetsstyringstjenester vil stige med gennemsnitligt 81 procent i løbet af de næste fem år. Mobilitetsstyringstjenester gjorde det muligt for brugerfirmaer at spare 30 til 60 procent om måneden, siger chefanalytiker Dan Shey og forklarer den forventede boom. På længere sigt har fordelene ved kapitalstyring og ekstern support imidlertid øget intervallet til over $ 20 milliarder over hele verden inden 2013.

Mobility Management Services inkluderer definition af mobilpolitikker, køb og styring af smartphones, revision og afstemning af telekommunikationsomkostninger, forbedret kundepleje og sikkerhedstjenester og andre supporttjenester.

På grund af de enorme udfordringer med brugermobilitetsstyring, kunne mange leverandører bruge deres nuværende kapaciteter og forhold til at etablere sig på dette område, forklarede Shey. Resultatet var både en enorm vækst på markedet for mobilitetsstyring og drastiske ændringer i det konkurrenceprægede landskab. Systemintegratorer og værditilvækstforhandlere, enhedsproducenter, luftfartsselskaber og udbydere af platforme til styring af mobilenheder, for eksempel, løb ud på markedet. (Mb)