Anonim

"Hvorfor nøjes med mindre" af Deloitte Consulting: Deloittes analytikere studerede de strategiske mål, metoder og resultater af outsourcing-projekter i forskellige lande. I henhold til dette er 70 procent af de 300 it-ledere, der blev undersøgt, tilfredse eller meget tilfredse med deres nuværende outsourcing. På den anden side er der stadig mange problemer og konflikter med eksterne udbydere.

Image

Frem for alt er mange af de adspurgte skuffede over de opnåede processforbedringer eller innovationer. Eksperterne på Deloitte konkluderer, at outsourcing-brugere ofte oprindeligt er fokuseret på kortsigtede besparelser. Først når de har opnået dette, er de klar over, at de også ønsker af deres udbyder merværdi for deres forretning. Undersøgelsen viser, hvad virksomheder har brug for at kigge efter i hver outsourcing-fase for fuldt ud at udnytte potentialet ved outsourcing. Undersøgelsen "Hvorfor nøjes med mindre" er tilgængelig her til gratis download.

Sourcing-Management - Self-check for brugere: Mange outsourcing-brugere er tilfredse med de ydelser, der leveres eksternt, men ikke med forholdet til deres udbyder. Ifølge Forrester Research mangler de ofte værktøjer og metoder til at finde ud af årsagerne til konflikt med den eksterne partner og til at forbedre samspillet med udbyderen som helhed. Undersøgelsen af ​​Forrester Research er beregnet til at afhjælpe denne situation. Det er baseret på resultater fra forskellige undersøgelser blandt outsourcing-brugere og inkluderer et diagnostisk værktøj, der gør det muligt for IT- og forretningsførere at selvanalyse deres sourcing management-færdigheder ved hjælp af 25 outsourcing-fremgangsmåder. Undersøgelsen er tilgængelig for $ 279.

Begivenheder:

Brugerforum outsourcing, 11. og 12. november 2008, Bad Homburg:

Bitkom er vært for branchens sammenkomst for sjette gang. Brugerselskaber som Dresdner Bank, TUI, byen Würzburg, Swiss Federal Railways, Cognis og Leipziger Messe beskriver deres oplevelser. Deltagelsesgebyret er lige under 500 euro.

Hamburg IT-strategidage, 12. og 13. februar 2009, Hamborg:

Konferencen, arrangeret af initiativet Hamburg @ work, er dedikeret til emnet "CIO 3.0 - succesrig forandrings- og forretningsfører". En af IT-lederes hovedopgaver er blandt andet at optimere administration af sourcingpartnere som arkitekt og hovedkøber.

Websteder og samfund

Outsourcing-webloggen: Nyheder og udtalelser om outsourcing og offshoring.

Outsourcing Center: USA-side med nye studier og nyheder om emnet.

International Association of Outsourcing Professionals (IAOP): Interessegruppe internationale outsourcing af brugere og udbydere samt institutioner for videregående uddannelser. En tysk sektion findes ikke endnu.

European Outsourcing Association: Leverandør og brugerforening med tysk filial.

Xing.de: Interessegruppen "Outsourcing - alt, intet, ikke?" diskuterer dette emne regelmæssigt online.

10Projects.de: Projektrapporter fra brugere med outsourcing-erfaring samt online diskussionsfora.

Sourcingout: Nyheder, udtalelser og kommentarer om juridiske spørgsmål ved personsøgningsprojekter.

TPI-blog: Meninger fra outsourcing-rådgivning TPI.