Anonim

Producenten henvender sig til AMS.ERP (AMS står for ordestyringssystem) til virksomheder fra maskinteknik, fabrik, stål og metalkonstruktion, der driver enkelt-, ordre- og variantproduktion.

En gangsporing pr. Medarbejder og job har allerede mestret løsningen. Med Ams.Time er funktionaliteten imidlertid blevet markant udvidet. For eksempel kunne brugerne nu skelne mere præcist mellem maskintider og arbejdstagerens arbejdstid, hvilket giver mening især med lange maskintilstandstider og relativt korte opsætnings- og kontroltider. På denne måde kan de resulterende omkostninger ved et job beregnes mere realistisk baseret på timepriser og maskinpriser.

Brugere af softwaren er i stand til at booke arbejdstid baseret på tidsplaner, bestillingsbom'er og rutinger oprettet i ERP-systemet. Disse tidsdata kan tildeles til omkostningsenheder såsom operationer, komponenter, samlinger og hele ordren. Lektionerne kan også evalueres på tværs af alle ordrer. Dette gav fordel af skræddersy, der således kan bestemme det gennemsnitlige løb for en ordre.