Anonim

"At imødekomme afdelingernes behov, men ikke miste deres egne mål, " siger Siller og beskriver, hvad en CIO skal kunne gøre efter hans syn. Efter at have uddannet sig som leder af IT & Organisationsafdelingen i Bitburger Brewery Group, demonstrerede han snart sin empatiske assertivitet, da han successivt administrerer den tekniske integration af de tre erhvervede bryggerier Wernesgrüner (2002), König og Licher (2004) og den multiple IT Var nødt til at centralisere afdelinger og processer på tværs af koncernens virksomheder.

Agility er alt

I betragtning af den vækst, der skal opnås på det tyske bryggerimarked primært gennem opkøb, er Bitburger afhængig af en IT-infrastruktur, der muliggør hurtig integration af de overtagne virksomheder. For at skabe grundlaget for denne smidighed besluttede IT-manageren at virtualisere hele systemlandskabet i virksomheden, især desktops - en beslutning, der oprindeligt ikke kun bragte sympati for de daværende nyopbevarede it- og organisatoriske værger. "På det tidspunkt indså vi ikke, at vi i fremtiden ville have brug for, at vores systemer blev bragt til marken meget hurtigt i et heterogent miljø, " siger Siller.

Uwe Siller, Leiter IT und Organisation bei Bitburger wurde beim
Uwe Siller, chef for IT og organisation i Bitburger, blev tredje ved "Årets CIO 2008" i kategorien middelklasse.

Som en "nykommer, der ville introducere noget nyt efter kort tid", var han nødt til at gøre en masse overtalelse. Med succes: Brugerfrihederne begrænset ved introduktionen af ​​Citrix skabte oprindeligt acceptproblemer. I dag værdsætter de fleste af medarbejderne "at have deres eget 'skrivebord' fra enhver arbejdsplads i virksomheden eller endda hjemmefra, " siger en henrykt Siller. Og hans team kan rulle ud eller importere opdateringer i en meget hurtigere hastighed.