Anonim
LVM-CIO Werner Schmidt sieht den Preis
LVM-CIO Werner Schmidt ser prisen "Årets CIO" mindre som en personlig skelnen end som en belønning for hans medarbejders præstationer.
Foto: IDG Business GmbH

Werner Schmidt tager det øjeblikkeligt af, at han har indsendt igen efter vedvarende trang til en ansøgning til konkurrencen "Årets CIO 2008". "Jeg er ikke vant til at være offentligt, " forklarer den studerende matematiker, der har været ansvarlig for IT ved LVM Versicherungen Münster siden 1997.

Derfor ser han prisen mindre som en personlig skelnen end som en belønning for ydeevnen for sine medarbejdere, som ville have inspireret beslutningerne. "I min virksomhed er det kultur, at det højeste niveau af ekspertise også har den rette beslutningstagende myndighed, " står det i erklæringen. Schmidt ser sig selv som moderator af it-specialister, der skal formidle forretningsstrategien og løsninger skal få en merværdi. Ved at optimere de samlede omkostninger bliver han også skaberen af ​​strategisk handlefrihed.

For at frigøre ledelsens IT-ledelse tager LVM-CIO også usædvanlige, endda modige måder: For eksempel i år 2000, hvor han var i stand til at overbevise ledelsen i forbindelse med en omjustering af IT i den interne og eksterne service til en ensartet, Skift Linux-baseret klient-server infrastruktur. På denne måde skal ikke kun målet nås, for at holde LVM-gruppens it-løsninger så smale og ensartede som muligt. Da de cirka 2100 feltarbejdere - kaldet af LVM har tillid til folk - på deres bærbare computere og via VPN og mobilnetværk (GPRS på det tidspunkt) for at få adgang til de centrale data og funktioner, garanteres også en maksimal datakvalitet.