Anonim

Timian: en tonic, aromatisk plante

Timian stimulerer immunsystemet og virker på luftvejene. Denne plante hjælper således med at forhindre forkølelse og andre vintersygdomme. Timian er en tonisk, antiseptisk, slimløsende, antibiotisk og aformende aromatisk plante . Det stimulerer fordøjelsen ved at agere mod tarmens lathed, oppustethed, parasitter. Det toner også cirkulationen og hjælper med at bekæmpe urinvejsinfektioner og nyresvaghed.

For at rense dine lunger og tarme og komme tilbage i form skal du bruge tørret timian som en infusion med en hastighed på 3 til 4 kopper pr. Dag.

Echinacea: en af ​​de bedste forfriskende medicinske planter

Echinacea er dronningen af ​​immunostimulerende planter . Det stimulerer dannelsen af ​​immunceller, leukocytter og produktionen af ​​antistoffer. Det hjælper med at forhindre og helbrede vintervirale infektioner som rhinitis, bronchitis eller influenza, og dette er videnskabeligt bevist. Echinacea er også nyttig mod mange andre infektioner: betændelse i mandlen, kræftsår, urinvejsinfektioner, prostatitis, mastitis, forgiftning, forgiftning, staph-infektion eller streptococcus osv. Det stimulerer binyrerne, thymuskirtlen og lymfeknuderne.

Vær opmærksom på, at en medicinsk udtalelse som en forsigtighed er påkrævet, inden du bruger denne type medicinalplante til at definere den passende dosis, kontrollere, om der er behov for antibiotika eller infektionsmidler, og sørg for ikke at gå glip af det af en seriøs patologi.